2777
2789
عنوان

چقدر بچه ها پررو شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدشم گلم لطف نکردی

بابت تدریسی که کردی پول گرفتی

مجانی درس ندادی که

مثلا بابای من کلی شهریه مدرسه واسه داداشم میده بعد چون داداشم از یه معلم خوشش نمیاد بهش سلام نمیده جالب نیست معلم بگه کلی لطف کردم!!!

البته با احترام 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

😂ناراحت نشیا ولی صددرصد ی چیزی تو دوران تحصیلشون بوده که اذیت شدن و الان دوس ندارن من خودم به شخصه معلم کلاس دومم ببینم میپرم بغلش ولی اگه کلاس پنجمم ببینم تازه شاید بزنمش نامرد ی روز کتابم یادم رفته بود کتاب بغل دستیمو کوبید تو صورتم

بعدم اگه پسرن که ناراحت نشو کلا پسرا حواس ندارن 

توی خونواده باید ببینند و یاد بگیرند عزیزم.

دلخور نباشید و بجای ناراحت شدن میشه در این مواقع یه سلام بهشون گفت، تا شاید کم کم یادبگیرن از ما🌸

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

بعدشم گلم لطف نکردی بابت تدریسی که کردی پول گرفتی مجانی درس ندادی که مثلا بابای من کلی شهریه مدرس ...

حوصله بحث باشمارو ندارم من به کار خودم نمیگم لطف من خارج از مدرسه رایگان براشون تدریس میکردم.اینجا که مجازیه ولی تا وقتی چیزیو نمیدونی قضاوت نکن دوست عزیز