2777
2789
عنوان

وای بچها نزدیک بود خفتم کنن هنوز دستام میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 122 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همچین تجربه ای داشتم صب زود بود از یه کوچه خلوت داشتم میرفتم یهو یه اقا معذرت میخام دم و دستگاه ...

تو اینستاگرام یه پست دیدم درباره همین موضوع. یه صحنه از فیلم کره ای اشکالی نداره اگه خوب نباشی. وقتی مرده برای اون زن، این کار رو کرد، ژنه خیلی ریلکس پیاده شد گفت چقدر..... 😐🤣 خب سانسور کنم. بعد تو پست گفت بهترین راه همینه ریلکس باشید چون استرس و جیغ شما تشویقش می کنه ولی نه بابا تو واقعیت مردا بد تر میان میگن خوست اومده. از همه مهم تر کیه بتونه آروم باشه،😐 والا با ۲۱ سال سن و دو بار تحربه، نمی تونم.

بهترین راه اینه که زنگ خونه ای ظاهراً بزنید یا به قول مامانم گفت خب بر می گشتی پیش مغازه دار. راست گفت فاصله من تا مغازه کم تر بود ولی عقلم نرسید 

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹