2777
2789
عنوان

وای بچها نزدیک بود خفتم کنن هنوز دستام میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 122 پست
من مامانم اندیشه مستاجره امسال دارن میرن خونه ی خودشون مارلیک خیبی نگرانم ک محیطش بد باشه

هردوتاشم یه جورن قبلنا اندیشه خوب بود الان اندیشه ومارلیک وهمه یکی شدن کلا این منطقه از تهران  بدرد نمیخوره ...حتی فاز سه اندیشه که همه پولدار وباکلاسن از اینجور چیزا درامان نیستن از بقیه جاها ریختن اونجا دزدی وخلاف خاله من اونجاس از عید تاحالا دوبار دزد رفته خونشون😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای خدا خودش رحم کنه خیلی بده نا امنی

خییییلی...قبلا اندیشه بهتر بود الان بخاطر اینکه تهران خیلی گرون شده همه هجوم اوردن به این سمت خیییلی شلوغ شده و بی نظم وبی قانون واصلا هرکی به هرکی خدابهمون رحم کنه برگردیم شهرخودمون

خدا خیرتون بده اومدین گفتین چون منم روی خواسته های پسرم حساسم و احتمالش بود ازم بخواد و انجام بدم ممنون بابت اطلاع دادنتون واقعا خطرناک بوده

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
منم همچین تجربه ای داشتم صب زود بود از یه کوچه خلوت داشتم میرفتم یهو یه اقا معذرت میخام دم و دستگاه ...

من دو تا تجربه این شکلی داشتم. اولیش ۱۱ سالم بود ساعت ۱۲ ظهر برای خرید رفته بودم مغازه. منطقه ما خیلی امن و آرومه. مغازه هم نزدیک مون بود. قشنگ یادمه داشتم برمی گشتم که یه ۲۰۶ آبی رنگ پرسید ببخشید پول بنزین کجاست؟! بدون این که نگاهش کنم گفتم نمی دونم. یکم بعد صدای چرخش رو شنیدم که گفت دختر برگرد. دیدم یه پیرمرد بود. الان هم با یادآوری خنده زشتش حالم بد میشه!! چند ثانیه بعد نشون داد بی شرف و حرف های کثیفی زد. سریع فرار کردم. گفتم خونه مون نزدیک بود همین که دید زنگ در خونه رو میزنم رفت بی شعور. تجربه دومم شبیه همین بود با این تفاوت باعث شد از ریش فرانسوی متنفر بشم

❌ مادرم هم با خواهر دو سالم تو شب‌ یه نفر دنبالش کرده بود. آخه منطقه آرومی داریم و آدم شوکه میشه بعد یه مرد رو دید و دروغ گفت ببین بابا رو 

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
خییییلی...قبلا اندیشه بهتر بود الان بخاطر اینکه تهران خیلی گرون شده همه هجوم اوردن به این سمت خیییلی ...

البته ربطی به هجوم افراد ندارن شهریار از قبل هم تعریفی نداشت

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹

خدا آخر و عاقبتمون رو ختم به خیر کنه 

تمام بار زندگی رو باید تنهایی به دوش بکشیم ، از مسائل اقتصادی تا امنیت و ....من نمی دونم پس وجود این آقایون واسه چیمونه؟ ؟ فقط سنگ اندازی به زندگی رعیت ؟؟

(فکر کنم آدمها رو به چشم رعیتهاشون می بینن)