2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون لجبازی میکنن

330 بازدید | 27 پست

پسرم تقریبآ سه سالشه خیلی لجبازه خیلی خستم کرده با رفتاراش شما با بچه هاتون که لجبازی میکنن چه رفتاری میکنین

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرن اینجورن دیگه تقریبن ندیدم بچه ای لجباز نباشه مگه توی فیلما

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

دختر ۱۱ ساله م دقیقا مثل باباش

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
وای دقیقاا دخترم

من گفتم شاید پسره اینطوریه سر همه چیز لجبازی می‌کنه لباس پوشیدنش که دیوونه ام کرده

پسر منم خیلی لج بازه 

ولی من توجه نمیکنم معمولا درگریه می‌کنه بی اهمیتی برام 

جیغ بزنه هم بهش توجه نمیکنم 

چیزی بخواد د از د بزنه میگم من فقط صداهای مهربونه رو می‌شنوم مجبور میشه با آرامش بگه اگه موافق باشم که براش انجام میدم مخالف باشم میگم چطوره بریم مثلا با نی آب میوه بخوریم یا میگم بیا بریم فلان کارو کنیم این کاری تو میگی خوب نیست آن ون بهتره

خیلی تهدیدش میکنی؟

همه طور برخورد کردم باهاش دوستانه تهدید تنبیه هر جور بگین فایده نداره

اکثرن اینجورن دیگه تقریبن ندیدم بچه ای لجباز نباشه مگه توی فیلما

ولی من دیدم بچه های دیگه رو این خیلی رفتاراش فرق می‌کنه ندیدم بچه ای توی این سن برای لباس هر چیزی دوست داشت همونو بخواد بپوشه

پسر منم خیلی لج بازه  ولی من توجه نمیکنم معمولا درگریه می‌کنه بی اهمیتی برام  جیغ بزنه ه ...

من با پسرم همه جور برخورد کردم فایده نداشته البته کوچیکم هست نمیشه همه جور هم بهش فهموند کاراش اشتباهه

پسر من پریروز کلاه و کاپشن پوشیده بود می‌گفت همینجوری میام بیرون

پسر من الان که گرمه باید تیشرت و ش و ر ت بپوشه نمیپوشه فقط شلوار میخواد بپوشه اونم چند تا رو میگه خوشگلن دوستشون دارم هر چقدرم میگم کثیف شدن حرف خودشو میزنه