2777
2789
عنوان

واریز یورو برای حساب خارج از کشور

262 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.من برای یه شخصی پول واریز میکنم ولی از طریق دلال. الان یه مسأله ای پیش اومده که دیگه نمیتونم به این فرد اعتماد کنم و چون مبلغ اینبار خیلی بیشتر از دفعات قبل هست خیلی برام ریسکه که بخوام پولو به حساب دلال واریز کنم.از صرافی ها خیلی جویا شدم قبلاً و گفتن ما انجام نمی‌دهیم.لطفا اگر کسی تجربه این کار رو داره راهنماییم کنید.ممنونم

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.
باید به صرافی بگی دیگ

عزیزم صرافی میگه ما اینقدر یورو نداریم.نمیدونم چرا.فکر میکنم با دلال کار میکنن.براشون به صرفه تره گویا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها روش مطمئن صرافی هست. ولی الان مدتی هست که به خاطر مشکلات پول شویی و کنترل شدید دولتها، انتقال پول نقد به اروپا بسیار مشکل و دردسر ساز شده...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم صرافی میگه ما اینقدر یورو نداریم.نمیدونم چرا.فکر میکنم با دلال کار میکنن.براشون به صرفه تره گو ...

عزیزم مگه چند هزار یورو میخوای بفرسی 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
تنها روش مطمئن صرافی هست. ولی الان مدتی هست که به خاطر مشکلات پول شویی و کنترل شدید دولتها، انتقال پ ...

دقیقا.من الان به چندین صرافی تهران مراجعه کردم و گفتن ما انجام نمی‌دیم.خب علنا دارن کمک میکنن دلال انجام بده دیگه.من چطور به دلال اعتماد کنم.دلالی که حتی آدرس نداره،صرفا یه شماره تلفن و شماره حسابش رو میده.حالا دفعات قبل مبلغ کمتر بود من میریختم واسه دلال.الان نمیتونم ریسک کنم واقعا

عزیزم مگه چند هزار یورو میخوای بفرسی 

به یورو خیلی نمیشه.ده هزارتا.ولی خب با پول ایران میشه پونصد ششصد میلیون.نمیتونم به دلال اعتماد کنم

دقیقا.من الان به چندین صرافی تهران مراجعه کردم و گفتن ما انجام نمی‌دیم.خب علنا دارن کمک میکنن دلال ا ...

من ایران زندگی نمی کنم. از این طرف هم ارسال پول به ایران عملا غیر ممکن شده و تقریبا تمام صرافی هایی ایرانی اینجا  دارند اعلام ورشکستگی می کنند‌. الان فقط از طریق  آشنا یا دلال امکان پذیر هست و خب ریسک خیلی بزرگیه

به یورو خیلی نمیشه.ده هزارتا.ولی خب با پول ایران میشه پونصد ششصد میلیون.نمیتونم به دلال اعتماد کنم

اخه دلالی این وسط نیست باید بری صرافی معتبر 

من خواهر شوهرم صرافه خارج از کشوره 

میخوای کدوم کشور بفرسی

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
من ایران زندگی نمی کنم. از این طرف هم ارسال پول به ایران عملا غیر ممکن شده و تقریبا تمام صرافی هایی ...

بله.و اینکه فکر کنم سقف صد یورو میشه نقد وارد کرد.درسته؟ و اینکه دلال هم مبلغ زیادی کسر میکنم.واقعا نمیصرفه

اخه دلالی این وسط نیست باید بری صرافی معتبر  من خواهر شوهرم صرافه خارج از کشوره  میخوای ...

خب صرافی میگه انجام نمی‌دهیم. آلمان عزیزم.اگر میتونی کمکم کن.یا صرافی معرفی کن یا راهکاری.ممنونم

خب صرافی میگه انجام نمی‌دهیم. آلمان عزیزم.اگر میتونی کمکم کن.یا صرافی معرفی کن یا راهکاری.ممنونم

چرا انجام نمیدن 😳 شما مطمئنی تاحالا پول فرسادی 

صبر کن من فردا با خواهرشوهرم حرف بزنم 

درخواست دوستی بذهذ

بله.و اینکه فکر کنم سقف صد یورو میشه نقد وارد کرد.درسته؟ و اینکه دلال هم مبلغ زیادی کسر میکنم.واقعا ...

سقفش را نمی دونم. متاسفانه مشکل بزرگی هست. مثلا دوستانی هستند که ایران آپارتمان فروختند و الان برای انتقال پولش به اروپا به مشکل برخوردند, چون پول نقد زیادی هست.

چرا انجام نمیدن 😳 شما مطمئنی تاحالا پول فرسادی  صبر کن من فردا با خواهرشوهرم حرف بزنم  ...

یعنی چی؟من دو ساله دارم هر سه ماه یکبار پول می‌فرستم منتها گفتم که برای این آقا میریزم ایشون می‌ریزه به حساب آلمان.ممنون