2777
2789

سلام من ماه قبل بسته ی قرصم تموم شد تا بیست روز بعدش پریود نشدم بیبی چک گذاشتم دوبار منفی بود بسته جدید رو شروع کردم الان 5 روز از تموم شدن بسته ی دوم هم گذشته و من همچنان پریود نشدم درد شدید دارم ولی حتی یه لکه ندیدم باید چیکار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفت روز بعدش پریود میشدم،تنبلی تخمدان دارین؟؟ شاید مال همونه

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
من هفت روز بعدش پریود میشدم،تنبلی تخمدان دارین؟؟ شاید مال همونه

آره عزیزم تنبلی تخمدان دارم ولی خب معمولا بعداز قرص خوردن مرتب شدم الان دوماهه باز بهم ریختم

عزیزم قرص ضدبارداری وقتی تموم شدیک هفته بعدچه پریودبشی چه نه بایدبسته بعدی شروع کنی من معمولابعدتموم شدن بسته۶روزمیکشه پریودبشم یوقتایی هم اصلانمیشم تاماه بعد

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
آره عزیزم تنبلی تخمدان دارم ولی خب معمولا بعداز قرص خوردن مرتب شدم الان دوماهه باز بهم ریختم

شاید بارداری،یا مال این قرصاس،اخه دکتر من دو ماه بیشتر اجازه نداد بخورم،گفت بده

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

عزیزم احتمال داره چون خودت مارک قرصات عوض میکنی پریودیت نامنظم بشه چون منم اینطوری شدم

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
عزیزم قرص ضدبارداری وقتی تموم شدیک هفته بعدچه پریودبشی چه نه بایدبسته بعدی شروع کنی من معمولابعدتموم ...

خب عزیزم اذیت نمیشی پریود نمیشی؟ من همه جام درد میگیره حالت تهوع میگیرم از طرفی هم همش استرس دارم که باردار نشم