2777
2789
عنوان

مامانابیایدخیلی ناراحتم

149 بازدید | 29 پست

نوزادم ۴۰روزس خیلی گریه میکنه دادمیزنه طوری ک قرمزمیشه نفسش بالانمیاد منم تنهام افسردگی بعدزایمان گرفتم عفونت گرفتم شدید امشب ک خیلی داد زد اروم نمیشد منم دادزدم گفتم اه چیه چته بعدش خیلی ناراحت شدم گریه کردم دارم ازناراحتی میمیرم 

عزیز دلمم حق داری دست تنها سخته 

حتما درد داره که گریه میکنه 

خودت رفتی بیمارستان برای عفونتت  ؟ 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم روانشناس برو اگه افسردگی داری خب 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
شاید بچه درد داره گناه داره ، شوهرت مگه نیست ببر یه چکاب رفلاکس یا کولیک داره شاید ، از گرما هم میشه ...

کولیک داره داروهاشودادم ماساژدادم فولوس دادم پیپی کرد بعدش بکوب داد زد منم کنترلموازدست دادم دست تنهام کاش روش اثرمنفی نزاشته باشه 

الهی بگردم درکت میکنم عزیزم پسر من ۷ ماهه دنیا اومد یعنی تا دوسال فقط جیغ میزد و گریه میکرد خیرببینن پدر و مادرم اگه نبودن من نمی‌تونستم بزرگش کنم شما هم اگه امکانش هست حتما از کسی کمک بگیر

بخداوقت نکردم دکترخودم برم انقدک درگیر کولیک بچم 

میدونم بخدا حق داری خیلی بده کولیک از یکی کمک بگیر حتما دکترتو برو 

تهرانی؟  اگر تهرانی کمک خواستی رو چشمم حتما میام دست تنها نباشی دورت بگردم چون میدونم چقدر سخته این دوران 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
میدونم بخدا حق داری خیلی بده کولیک از یکی کمک بگیر حتما دکترتو برو  تهرانی؟  اگر تهرانی ک ...

فداتشم بشم عزیزم الهی سرراهت ادمای دل پاک مثل خودت قراربگیره