2777
2789

همیشه یک حس ناخداگاهیی باهاته که حس میکنی به اندازه کافی خوب نیستی 

بااینکه همه ازت تعریف میکنن از قیافت از تیپ ولی باز احساس ناکافی بودن میکنی و هیچی تو خودت عیبی نمیبینی اعتماد بنفست خراب میشه با اینکه خیلیا قسم میخورنن که تو خیلی قشنگی 

😭😭😭 این بدترین حس دنیا برای یک زنه 

من نه حس خوبی الان به خودم دارم نه به شوهرم 

تایپکا قبلمو بخونید میفهمید چیکار کرده من وقتی بهم خیانت شده که بیشتر از وقتی عاشقش بودم 💔❤️‍🔥

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حس ناکافی بودن میده بهت💔

واقعا این خیلی بده 

برای این حس هیچوقت نمیبخشمش 🥲

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

شما اعتماد به نفست پایینه، ایراد رو از جانب خودت میبینی،

ولی همه اینطور نیستن، برعکس بعضیا تازه متوجه میشن چقدر حیف بودن برای شوهر بی لیاقتشون و تازه به فکر ارتقا و استقلال بیشتر میفتن

نه این حس زودگذر و موقته

آدم خیلی زود به خودش میاد و میفهمه که بی ذات بودن یه نفر دیگه به خوب بودن آدم یا کافی بودنش ربط نداره

اما

اما۰ حسی که تا ابد یه گوشه از قلب و ذهنتو درگیر می کنه بی اعتمادیه که هیچ جوری پاک نمیشه

آدم دیگه اون آدم سابق نمیشه آرام ، رها ، با اطمینان دیگه نمیشه

و این یعنی مرگ تدریجی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

اصلا مهم نیست که به چه دلیل بهت خیانت شده 

قیافت ،اندامت ،یا رفتارت 

مهم اینه که اونقدر احمقه که همچین اشتباهی کرده 

اما برا زندگیتم شده یه فرصت بهش بده ،اونم نه اینکه هی بروش بیاری ها 

فقط جوری بهش حالی کن که اگه باز دست از پا خطا کرد ،زندگیشو به اتیش میکشی