2777
2789

سلام

دوستان چند روز قبل موعدتون لانه گزینی رو تجربه کردین و چند روز بعد از اون، بی بی مثبت شد؟؟

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جالبه 

توی تاپیکا همه میان اعلام‌میکنن لانه گزینی داشتن بلااستثنا

بعد میای تاپیک برای راهنمایی میزنی یک نفرم‌ براش نشده😑

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
سلام خانومی چه خبر؟ انشالاه باردار شدی

سلام جانم دور شما بگردم

نه 

با سه روز تاخیر پری شدم

شما چطورین؟ چه خبرا؟شما چطور مثبت نشدین؟😍

چرا من اوندفعه گفتم مثبتم امروزم دکترم گفت تقریبا ۵-۶ هفته هست

ای خدا جان دلم

توی خاطرم نمونده بود ببخش

عزیزم خیلی مراقب احوال خودتو جوجه باش

واسه منم از ته دلت دعا کن دعا کن خداوند بهمون دختر بده

دعای زن باردار به اسمانها نزدیکتره

ای خدا جان دلم توی خاطرم نمونده بود ببخش عزیزم خیلی مراقب احوال خودتو جوجه باش واسه منم از ته دلت ...

قربونت بشم من انشالاه به زودی باردار بشی 

اولش صحیح و سلامت باشه بعدش

هرچی دلت میخواد

من خودمم عاشق دخترم و کاش مال منم دختر باشه ❤️

قربونت بشم من انشالاه به زودی باردار بشی  اولش صحیح و سلامت باشه بعدش هرچی دلت میخواد من خود ...

الهی که خواست خداوند با خواسته قلبت یکی باشه😍😍

من خودم دوتا پسر نااز و دوست داشتنی دارم..جای ریسک ندارم😔بازم پسر بشه روی چشام میزارمشا ولی ته قلبم آرزوی دختر داریم هم من هم همسرم

دختر باعث شادی و نشاط خونه ست..خونه ای که دختر داره همیشه شاده و زندگی توش جریان داره

برای من با قبل پاکت دعا کن خدا بهمون گوشه چشمی کنه و دلمونو با دختر روشن کنه

خصوصا که نه خودم خواهر داشتم و نه همسرم خواهر داشته

اینه که جای قشنگ‌خالیشو حس میکنم توی ناخوداگاهمون