2821
2789
عنوان

اینا نشانه چیه ؟؟؟

123 بازدید | 13 پست

چگونه از رفتار های یک دختر بفهمیم به ما علاقه داره ؟؟؟

آخه واقعا رفتار های متضادی انجام میده 

یک روز نگاه می‌کنه یک روز هول می‌کنه اصلا نگاه نمیکنه 

یک روز تا منو میبینه فرار می‌کنه 

به دوستش هم گفته چون تا اسم منو میگین برای حضور و غیاب نگاه می‌کنه 

یک سری هم ازشون جزوه گرفتم بعد که ازشون تشکر کردم با خجالت خندید و جواب داد 

سلامش هم که میکنم با خنده جواب میداد 

گاهی هم دزدکی نگاه میکرد 

البته گاهی هم رفتار های زیر را می کنه 

1. از برقراری چشم‌به‌چشم با من خودداری می‌کند.

2. در صحبت کردن با من، مستقیم نگاه نمی‌کند و بیشتر به سمت زمین یا جای دیگری تمرکز می‌کند.

3. در صحبت کردن با پسر، رفتار حذفی دارد و تلاش می‌کند که صحبت را به سرعت به پایان برساند.

4. در صورتی که پسر تلاش کند که با او صحبت کند، دختر به شدت عصبی و استرس دارد و تلاش می‌کند که از او فرار کند.

میشه راهنمایی کنید من که واقعا سر از کارشون در نمیارم ؟؟

کلا عادیه نشانه ی خاصی نیست

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه هفته بیا خصوصیم 

از هفته بعدش باهاش اوکی میشی 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
ی لحظه پرام‌ ریخت فک‌کردم زنی گفتم الان میریزن سرت😐

🤣🤦‍♂️

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

والا خوشش میاد فک کنم

منم از دکتر داروخدنمون خوشم میومد نگاش نمیکردم بدرفتاری میکردم با اینکه زیر دستش بودم جرئت نمیکرد صدام کنه بدبخت😂😂😂

ولی نمیدونست علت رفتارام خودش بود

خدا رحم کرد

چیزی نمیشد فقط چند نفر تعلیق میشدن 🤣

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز