2777
2789
عنوان

دیوان عالی و طلاق

436 بازدید | 14 پست

خانما من پرونده طلاقم رفته دیوان رای دادگاه بدوی و تجدیدنظر به نفعم شد ، الان یه ماهه در دیوانعالی تعیین شعبه شده ولی جوابی نیومده بنظر شما اونجا هم به نفعم میشه؟

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرونده طلاق من ۳/۱۰تعیین شعبه شده الان ۴ ماه بیشتره هیچ خبری نشده  تو سایتم نگا کردم دیدم نوشت ...

سلام عزیزم شما شعبه چند هستی؟؟؟ رای دادگاه بدوی و تجدیدنظر به نفعتون شده!؟

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠
برا خیانتش اگه مدرک داشته باشی حتما به نفعت   مهریه ات کامل تونستی بگیری آخه میگن در صورت خیانت ...

حقوق دان خیانت از نظر دادگاه اشکالی نداره میگه صیغه کردم بیخودی اطلاعات حقوقی ندید به کسی

حقوق دان خیانت از نظر دادگاه اشکالی نداره میگه صیغه کردم بیخودی اطلاعات حقوقی ندید به کسی

من چه بدونم قبلا خیانت اینطوری بوده نمیدونستم مردها حقه ونسرنگ بلد هستن  میگفتن اگه خیانت کنه میتونی مهریه کامل بگیری حالا اگه مکار شدن وقانون هم ازشون دفاع میکنه ربطی یه اطلاعات من نداره خانم عزیز شما هم بهتر بهقانون مزخرف خرده بگیرید 

پرونده طلاق من ۳/۱۰تعیین شعبه شده الان ۴ ماه بیشتره هیچ خبری نشده تو سایتم نگا کردم دیدم نوشته آخرین ...

چجوری میری تو سایت نگاه میکنی؟؟

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀