2777
2789
عنوان

خانوما شاغل نشید

1228 بازدید | 55 پست

سلام

من کارشناس بیهوشیم درحال گذروندن طرحمم

از بچگی عاشق این بودم ک درس بخونم و شاغل شم و واس خودم درآمد داشته باشم

تمام طول زندگیم و داشتم درس میخوندم 

بعدش متاهل شدم و ۴ماه بعد هم طرحم شروع شد 

ولی الان هروز پشیمون تر ازدیروزم

ک چراهمچین شغلی رو‌انتخاب کردم و

اصلا چرا باید باوجود درآمد خوب همسرم منم دائما بیرون از خونه کارکنم .ب خونه زندگیم نمیرسم همش شیفتم ازلحاظ عصبی ب شدت دچار مشکل شدم .همسرمم شغلش بازاریه یدف میبینم تو یروز با ساده ترین کار درآمد کل ماه منو درمیاره بدتر از همیشه ناامید میشم

خانوما استقلال مالی خوبه ولی اگر دیدید همسرتون میتونن ازپس هزینه ها بربیاد فشار رو ازرودوش اون برندارید رودوش خودتون داوطلبانه بزارید

ما خانوم‌ها کارکردن بیرون بخصوص اگر کادر درمان باشی خیلییی سختتره برامون تااقایون ناخواداگاه روی زندگیتونم تاثیر میزاره

من واقعا ترجیح میدم یه خانه دار با اعصاب وروان سالم باشم و از خونه زندگیم و بچه هام دراینده لذت ببرم تفریح کنم وشاد باشم 

تاهمش شیفت بدم و ماهی چندرغاز درآمد داشته باشم ک تهش باهاشم کاری نمیتونم بکنم جز فقط خریدن لباس و این چیزا 

نظر شماچیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با شناخت و درست وارد شغل دلخواهتون شین که این طوری تحت فشار نباشین

درست برعکس استارتر

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

عزیزم انشاالله خدا بهت توان و انرژی بده

ولی نسخه خودت رو برا همه نپیچ

من ۱۵ ساله شاغلم. متاهل هم هستم. همسرم هم مشکل مالی نداره. 

امااااا عاشق کار کردن و حضور در اجتماع زنان مستقل هستم

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

کارمندی و کار تمام وقت برای خانم اول از همه برای خودش سخته 

من نمیگم کلا شاعل نشید میگم شغل تمام وقت نداشته باشید .من کارشناس دادگستری ام رشته راه و ساختمان

مهندس ناظر هستم تایمم دست خودمه 

واقعا سخت ترین کار رو داری عزیزم، خدا قوت بهت، کادر درمان کارشون خیلی سخته بیش از حد و اندازه 🥺🥺❤️❤️❤️عیبی نداره حداقل پولی که در میاری برای بچه ت و خودت پس انداز کن عزیزم

بنظرم همه شغل ها مثل هم نیست 

البته با نظر شما موافقم که بعضی کارها روی بعضزا واقعا تاثیر منفی میزاره 

اما شغلتو دوست داشته باشی به اینا خیلیی کمتر فکر میکنی 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨