2777
2789
عنوان

عمل بینی در مشهد و پیدا کردن دکتر خوب😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 41395 بازدید | 59 پست
چه میدونم خانمای نی نی سایت میگفتن چه قدر شد هزینش ؟ از مشاوره تا عمل چه قدر طول کشید؟ بینیتون ...

دو سال پیش عمل کردم ۱۷-۱۸ شد فک کنم 

نیمه فانتزی

فانتزی عمل نمیکنه 

پیج اینستاش و فالو کن ببین چقدر عمل داره مطبش بری غلغله است😂ولی اهل کلاس الکی نیست 

من دو سال واسه دکتر وکیلی تو نوبت بودم موقع کرونا 

اینقدر منشیش کلاس الکی گذاشت

این واسه همون ماه وقت داد

بینیم استخونی بود _ نه درد داشت نه مشکل خاصی

واقعن راضی بودم ولی بازم خودت تحقیق کن 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکتون متوجه شدم شماهم مشکل فیستول واژن داشتید

منم بخاطر زایمان این مشکل رو پیدا کردم

خروج گاز و مدفوع رو از واژن میبینم

الان شما عمل کردید مشکلتون حل شد؟؟زایمان دوم دوباره فیستول شدید؟

ممنون میشم جواب بدید

تاپیکتون متوجه شدم شماهم مشکل فیستول واژن داشتید منم بخاطر زایمان این مشکل رو پیدا کردم خروج گاز و ...

سلام عزیزم من خروج ادرار از واژن داشتم. در واقع فیسبوک مثانه به رحم. بله خداروشکر با عمل مشکلم رفع شد. در سزارین بعدی دچار مشکل نشدم‌ . انشاالله مشکلتون برطرف بشه🌹🌹

من و چند تا از دوستام دکتر شمس عمل کردیم .عالیه و خوش اخلاقیه تحقیق و مشاوره برو پیشش

سلام عزیزم بینیتون گوشتی بود یا استخوانی ؟راصی بودی؟من بینی کوچیک و گوشتی دارم نمیدونم کجا برم عضو دا خیر بده کسی که معرفی کنه

سلام عزیزم بینیتون گوشتی بود یا استخوانی ؟راصی بودی؟من بینی کوچیک و گوشتی دارم نمیدونم کجا برم عضو د ...

استخونی بود عزیزم 

خیلی راضی بودم _ نه درد داشت نه سختی

فرمش هم خیلی خوب شده خدا رو شکر

یه جلسه مشاوره برو راهنماییت میکنه دکتر

استخونی بود عزیزم خیلی راضی بودم _ نه درد داشت نه سختیفرمش هم خیلی خوب شده خدا رو شکریه جلسه مشاوره ...

بالا نیاوردم تهوع نداشتی دوستم پیش شمس عمل کرده مدام بالا میاره بنظرت تاثیر داره تو فرم بینیش

بالا نیاوردم تهوع نداشتی دوستم پیش شمس عمل کرده مدام بالا میاره بنظرت تاثیر داره تو فرم بینیش

نه من هیچ مشکلی نداشتم 

حتی کبودیش هم خیلی کم بود 

شاید به مواد بی هوشی حساسیت داشته دوستت ؟؟