2777
2789
عنوان

عمل بینی در مشهد و پیدا کردن دکتر خوب😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 41652 بازدید | 59 پست
سلام عزیزم بینی تون همونی که بهشون گفته بودین شده؟ شما راضی بودین مشکل تنفسی نداشتین؟

سلام_ بله عزیزم خیلی راضی هستم و مشکلی ندارم خدا رو شکر

بله من نیمه فانتزی انتخاب کردم با مشورت خود دکتر 

واقعن دکتر خوبی هست

دوستم هم‌ پیشش عمل کرد و راضی بود

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ‌ وقت فکر نمی‌ کردم بالاخره جرأت کنم عمل بینی انجام بدم ، ولی وقتی رفتم پیش دکتر نرگس رزم‌ آرا ، همه‌ چی فرق کرد. اونقد با حوصله و صادقانه باهام حرف زد . عملم خیلی راحت‌ تر از چیزی بود که تصور می‌کردم و فرم بینیم دقیقاً همونی شد که همیشه دلم می‌ خواست. به جرئت می‌تونم بگم دکتر رزم‌ آرا بهترین جراح مشهده ؛ هم حرفه‌ایه ، هم واقعاً آدمو درک می‌ کنه.

دو سال پیش عمل کردم ۱۷-۱۸ شد فک کنم نیمه فانتزیفانتزی عمل نمیکنه پیج اینستاش و فالو کن ببین چقدر عمل ...

سلام عزیزم الان از فرم بینیت راضی هستی؟ 

جسارتا میتونم عکس بنیتون رو ببینم🥲🤍

سلام عزیزم الان از فرم بینیت راضی هستی؟ جسارتا میتونم عکس بنیتون رو ببینم🥲🤍

سلام عزیزم 

بله خیلی راضیم از همه چیزش

عکس اینجانمیتونم بفرستم 🥲

پیجش و ببین کلی نمونه کار داره

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

مشهد کم ریسک‌ترینشون یگانه تیموریه

من خودم وقتی میخواستم عمل کنم زیرو رو کردم مطبارو چون تهرانم نمیتونستم برم از آخر دو سال پیش با تیموری عمل کردم ظاهری نیمه فانتزیه خیلی به صورتم میاد تنفسی هم من انحراف داشتم الان درمان شده کامل راه نفسم باز شده