الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام مایکی ازاقوامون خدمت خانم دکترنازنین ابدالی عمل کردن باورتون میشه تمام خانواده اش رفتن خانم دکتربینی شون وعمل کردن وجالب اینه همه باهم متفاوت وعالی
من هیچ وقت فکر نمی کردم بالاخره جرأت کنم عمل بینی انجام بدم ، ولی وقتی رفتم پیش دکتر نرگس رزم آرا ، همه چی فرق کرد. اونقد با حوصله و صادقانه باهام حرف زد . عملم خیلی راحت تر از چیزی بود که تصور میکردم و فرم بینیم دقیقاً همونی شد که همیشه دلم می خواست. به جرئت میتونم بگم دکتر رزم آرا بهترین جراح مشهده ؛ هم حرفهایه ، هم واقعاً آدمو درک می کنه.
من خودم وقتی میخواستم عمل کنم زیرو رو کردم مطبارو چون تهرانم نمیتونستم برم از آخر دو سال پیش با تیموری عمل کردم ظاهری نیمه فانتزیه خیلی به صورتم میاد تنفسی هم من انحراف داشتم الان درمان شده کامل راه نفسم باز شده