الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من 10 روز پیش عمل بینی انجام دادم دکترم حسین اردکانی بود کارشون خیلی خوب بود مشکل تنفسی اصن ندارم هزینه عمل و کلینیک36 تومن بود کلینیکشونم حضرت معصومه بود خیلی تمیز بود و رسیدگیشونم عالی بود درکل همچیش خوب بود امیدوارم که تا آخرش مشکلی نداشته باشم
هزینه های عمل بینی دائما داره بیشتر میشه. اگر می خوای قسطی عمل کنی حتما عمل بینی اقساطی در مشهد سایت پزشک 24 رو چک کن. با نصف قیمت عمل می کنی شرایطش هم خیلی خوبه
این موضوع واقعیت داره که تاپیک کردم ،و پیگیرم از طریق قانون،یک فرد دیگه عمل بینی انجام داده ،تکلم اش دچار مشکل شده ،شکایتش داخل نظام پزشکی ثبت شده،یک دختر خانم هست
تحت هیچ شرایطی پیش دکتر زهره متدین عمل جراحی انجام ندین، اگر برای جان خودتون و عزیزانتون ارزش قائل هستین
این موضوع واقعیت داره که تاپیک کردم ،و پیگیرم از طریق قانون،یک فرد دیگه عمل بینی انجام داده ،تکلم اش دچار مشکل شده ،شکایتش داخل نظام پزشکی ثبت شده،یک دختر خانم هست
تحت هیچ شرایطی پیش دکتر زهره متدین عمل جراحی انجام ندین، اگر برای جان خودتون و عزیزانتون ارزش قائل هستین
سلام من 10 روز پیش عمل بینی انجام دادم دکترم حسین اردکانی بود کارشون خیلی خوب بود مشکل تنفسی اصن ندا ...
سلام عزیزم منم احتمالا پیش دکتر اردکانی بخوام عمل کنم به چیزایی که خودتون میخواستین عمل کردن؟ همون فرمی شده که دوس داشتی؟ من بینیم یکم گوشتیه و خیلی استرس دارممم