2777
2789

سلام، شماهایی که تو شهر کوچیک زندگی میکنید، به نظرتون برای یه تازه عروس دوماد که خونه هم داشته باشن برای یه زندگی معمولی درآمد ماهی ۱۰ تومن کافیه؟میشه یه زندگی معمولی داشت؟

بله کافیه البتع بسنگی ب شهرش دارع

راستش من دانشجو معلمم،یعنی درواقع استخدامم،درسم که تموم شه به نسبت قیمتای الان با کلاسای کنکوری و... ماهی ده دوازده تومن میتونم درآمد داشته باشم،نمیدونم میتونم ازدواج کنم یا نه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من دانشجو معلمم،یعنی درواقع استخدامم،درسم که تموم شه به نسبت قیمتای الان با کلاسای کنکوری و... ...

میسه چرا نشه

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
راستش من دانشجو معلمم،یعنی درواقع استخدامم،درسم که تموم شه به نسبت قیمتای الان با کلاسای کنکوری و... ...

تونستن که میتونی وای تو انتخابت دقت کن و حتما در مورد درامدت وشیوه ی زندگیت بگو البته بعضیا میگردن همسر کارمندی که همراهه ازدواج میکنن تا راحتتر زندگی بکنن 

اولا تو ک تازه داری میری ۱۲نمیگیری ...ابجیم دوساله اومده سر کار ۷میگیرع ...ولی در کل بگرد یه معلم یا دانشجو معلم پیدا کن که زندگیت بهتر بچرخه ..ترجیحا با کارمند ازدواج کن ..وگرنه سخت میشه شرایط 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
اولا تو ک تازه داری میری ۱۲نمیگیری ...ابجیم دوساله اومده سر کار ۷میگیرع ...ولی در کل بگرد یه معلم یا ...

گفتم خب، کلاس کنکوری کار میکنم(چون پدرمم راه درآمدش بیشتر همین لود و خیلی خوب بود) ، و شایدم یه زمانی برم کار فنی چون خیلی علاقه دارم

گفتم خب، کلاس کنکوری کار میکنم(چون پدرمم راه درآمدش بیشتر همین لود و خیلی خوب بود) ، و شایدم یه زمان ...

شرمنده من تاپیکو درست نخوندم ...فک کردم هنوز ازدواج نکردی !!گفتم بگرد دختر کارمند پیدا کن 😅 پوزش 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
شرمنده من تاپیکو درست نخوندم ...فک کردم هنوز ازدواج نکردی !!گفتم بگرد دختر کارمند پیدا کن 😅 پوزش&nb ...

نه واقعا هنوز ازدواج نکردم ،ولی میخوام پا پیش بزارم، منتها ازین وضعیت اقتصادی میترسم، و اینکه دخترای این دوره خیلی پر توقع شدن

زن و شهر آره به زور ولی بچه هم باشه نه نمیشه 

نههههه اصلا حالا حالا ها بچه نمیخوام، هر وقت سال ها خوش و خرم ازدواج کردم و با همسرم زندگی کردم بعددد،چون بچه بیاد اون رابطه بین زن و شوهر خیلی تلنگر میخوره، اول باید رابطه عمیق و پایدار بشه بعد