2777
2789
عنوان

کسایی که تو شهر کوچیک زندگی میکنن ممنون میشم یه لحظه بیاین🙏🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 26 پست

بله، برنامه ریزی کنی 

تازه میتونی پس انداز کنی 

یه مقداری رو یرای سفر و تفریح هم پس انداز کن. 

مامان من میگه، تو بازار همه چی هست

موقع خرید جوگیر نشو. 

میدونی مدیریت درست خرج کردن یه هنر و مهارته که باید یاد بگیری. 

تو سایت گیس گلابتون یه محصول صوتی داره به نام :

برنامه ریزی در شش روز و نصفی

حتما بخرش خیلی تو مهارت درست خرج کردن کمکت میکنه

البته آموزش های دیگه هم  داره. 

فقط حواست باشه قرار نیست خسیس بشیم، تفرح نکنیم، لباس نخریم و... 

قراره الویت بندی کنیم 

که کدوم الویت بیشتری داره

نمیدونستم آقا هستید. 

اینکه خونه دارید مخارج زندگی رو راحت تر میکنه

سعی کنید ماشین هم بخرید

و اینکه برای همسر آینده تون خرج کنید 

خوبه آدم الویت بندی کنه اما خسیس بودن 

و خرج نکردن برای زن و فرزند هیچ توجیحی نداره

و فقط باعث میشه بین شما و همسرتون فاصله ای به اندازه این دنیا و آخرت بندازه. 

از نظر من تفریح و طبیعت گردی  باعث میشه روح و جسم  انسان شادتر و سرزنده باشه

تفریح کنید تا بتونید کار و زندگی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، برنامه ریزی کنی  تازه میتونی پس انداز کنی  یه مقداری رو یرای سفر و تفریح هم پس اندا ...

بله حق با شماست، بخدا تا الانم من دو جفت گوشواره، یه گردنبند ۳ تا انگشتر ،یه دستبند ، حتی انگشتر نشونم با حقوق دانشجوییم خورد خورد گرفتم برای هدیه های ازدواج، یه ۸ گرمم تقریبا طلا شکسته پس انداز کردم، ازین به بعدم ان شاالله باز میگیرم 

ولی راستش بازم خیلی نگرانم که با این وضع اقتصاد که روز به روز بدتر میشه نتونم کاری کنم....

بله حق با شماست، بخدا تا الانم من دو جفت گوشواره، یه گردنبند ۳ تا انگشتر ،یه دستبند ، حتی انگشتر نشو ...

نگران مخارج نباشید

شما تمرکزتون رو بذارید برای انتخاب همسر 

که بتونید یه همسر همراه و هم هدف  انتخاب کنید

که نه یکیتون راست بره یکتون  چپ بره. 

مهمه که از نظر فرهنگی، اعتقادی،اجتماعی، سلیقه و... به هم بخورید

برای انتخاب همسر بیشتر مطاله کنید

دبیر علوم تجربی هستم

برو کلاسهای مهارتی فنی و حرفه ای. مدرک بگیر   بستگی داره نزدیکتون هنرستان چی باشه.  هنرستان هم دروس عملی درس بده و هم نظری.  24 ساعت موظف تا 14 ساعت هم غیر موظف.  

در مورد فحک هم تحقیق کن.  

سلام 

راستش داماد ما معلم ابتدایی هستش وقتی با خواهرم ازدواج کرد هیچی نداشت تازه دانشگاه رو تموم کرده بود بعدش دیگه هر ماه پولاش رو پس انداز کرد و هی طلا خرید و تو آموزشگاه شبانه روزی تدریس تا اینکه بالاخره بعد ۵ سال تونست یه خونه خیلی قشنگ بخره البته اینم بگم شما هم مثل اون تا میتونین سعی کنین از کارای بورس سر در بیارین چون خیلی کمک خرج میشه حتی شوهر خواهرم کارای دیگه هم میکرد مثلا فروشندگی برنج و زعفرون از شمال می‌آورد میفروخت در کل باید خیلی بدویین

موفق باشین

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇