2777
2789

خانما هیچ کس تایپکا من جواب نمیده😒

من خیلی زود ب زود پریود میشم ماه قبل ده روز پریود بودم  اول و اخر سیکلم لکه داشتم الان دوباره قرار بود ۱۰م پری بشم ۸ روز زود تر شدم چم شده نکنه کاملا نازا شدم رفت 😞😞😞

مادر شدن حق من نیس...

😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلی بچه میخوای؟؟؟

مال تغییر فصول امکانش هست باش

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

عزیزم 

خیلی جالب بود عنوانت 🖐😅

خوب 

رفتی دکتر چی گفتن بهت ؟

تند تند پریود شدن هم یا کم خونی داری یا فقط اهن هست یا عفونت داری 

یا اقدام به بارداری هستی رحم داره اماده میشه عقب جلو میشه کلا بهم میریزه 

یا طبع بدنت اینجور شده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

۵ سال ازدواج کردم دنبال ی دخملم خدا بهم بده اما انگار لایق نیستم 

منم تنبلی تخمدان دارم ولی باردار شدم.اگه اضافه وزن مخصوصا قسمت پهلو وشکم داری کم کن .حتما هم لایق مادر شدن هستی گاهی خدا میخواد صبوری ما رو امتحان کنه دوست عزیز

من خدارو شکربه طور طبیعی باردار شدم بدون دارو چون من لاغر بودم ولی یکی از نزدیکام چون چاق بود تا رژیم گرفت و لاغر کرد باردار شد البته لطف خدا و معجزه ی آقام امام رضاهم بود.شمابجز کیست مشکل دیگه ای هم دارید؟