2777
2789
عنوان

ازمایش و بی بی چک

363 بازدید | 50 پست

خانما  دو قبل موعد بی بی ام اینه بود 

https://s8.uupload.ir/files/inshot_۲۰۲۳۰۷۲۴_۱۱۴۴۲۱۱۳۸_v80w.jpg

ازمایشمم جوابش اینه 😔

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۷۲۴_۱۵۴۷۳۸_z3rv.jpg

خب چرا ناراحتی مثبته دیگه 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبته ک😍

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
این مال من امروز بعد از هفت روز تاخیر

هاله داره انگار

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بادلهای پاکتون دعا کنید بی بی چک منم اینجوری مثبت شه تایک بزنم و از خوشحالی ندونم چکار کنم🥲

مصدی ازمایشگاه گفت مثبت نیست بتا کمه😭😭😭😭

چن روز از موعدت گذشته 

اره ولی نمیدونم مثبت یا نه اخه ۸ًروز پیش آزمایش دادم منفی بود

از موعدت گذشته بود ازمایش دادی