2777
2789
عنوان

تجربه زردی نوزاد

5929 بازدید | 45 پست

سلام مامانا

توروخدا اگر راه حلی برای درمان زردی نوزاد دارید بگید 

بچم 14 روزشه و هرچی دکتر ومتخصص میبرمش زردیش خوب نمیشه حتی بردمش بیمارستان یک شب زیردستگاه نگهش داشتند زردیش از 14 اومد روی 9 مرخصش کردند تااوردمش خونه فرداش دوباره بردمش نشون متخصص نوزاد دادمش گفت دوباره رفته روی 12

توروخدااگر راه حلی بلدید بگید. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر من زردی داشت دکترش گف باید هی شیر بخوره تا دفع کنه.. شیرم کم بود شیرخشک داد بهش ..‌و خیلی زودم رفع شد.. واسه دخترم ۱۱ بود

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

شیر خودتو میدی؟ آحه میگن شیر مادر زردی رو بیشتر میکنه

چند روز بهش شیرخشک هم بده

هرچی دفع و جیشش بیشتر باشه زردیش زودتر خوب میشه

خودت خاکشیرو بریز تو آب بخور شکر قهوه ای هم اگه داری قاطیش کن خنکی بخور

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
دختر من زردی داشت دکترش گف باید هی شیر بخوره تا دفع کنه.. شیرم کم بود شیرخشک داد بهش ..‌و خیلی زودم ...

تو دورانِ زردی شیرخشک بهتر از شیر مادره چون آب داره باعث میشه جیش بیشتر کنه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

من یه کارتون موز خریدم ..بعد کارتون رو گذاشتم زیر میز بزرگ..از زیر میز نور ال ای دی وصل کردم و دخترمو با پتو یک هفته گذاشتم توی کارتون موز که نور ال ای دی بهش بخوره قشنگ.روی چشم هاشم بستم..دستکش نخی هم پوشیدم دستش که چشم بندشو در نیاره..بعدم یه دارویی هست به اسم شیرخشت.بهش میدادم..بعد یک هفته کاملا خوب شد .موقع حموم کردن هم با کاسنی میشستمش...

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم