2777
2789
عنوان

تجربه زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5933 بازدید | 45 پست

عزیزم منم تجربه زردی بچمون داشتم زردی چهارده بود دستگاه گرفتیم بچه بدبختو هر چقدر میزاشتیم تو دستگاه یه درجه فوقش میومد پایین ،بعد خیر ببینه جاریم گفت میگن کدو خورشتی رنده کنه تو ماست بخوره زردی میاد پایین من یخ کاسه بزرگ چند تا کدو رنده کردم با ماست خوردم یکی دو روز بعد رفتن آزمایش دادیم اومده بود روی شیش دیگه،من همش کدو و ماست میخوردم و تند تند بچه را شیر میدادم زردی ادمد روی سه و چهار گفت دیگه خطرش رد شد اینم کم کم رفع میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

📌توصیه‌هایی به مادران باردار، در ماه آخر بارداری جهت کاهش احتمال #زردی نوزادان

🔻اجابت مزاج منظم و روزانه

⬅️در صورت یبوست دم‌کرده‌ی فلوس گزینه مناسب و بی‌ضرر در دوران بارداری می‌باشد

🔻مصرف روزی سه فنجان عرق کاسنی

🔻دو هفته‌ی آخر بارداری شبی ۲ ق غ خاکشیر دیک لیوان آب میل شود

🔻مصرف رب انار ملس

🔻 اگر ماه آخر بارداری مصادف با فصل گرما باشد، در مصرف گرمی‌ها زیاده روی نشود، خصوصا‌‌‌‌‌ً ادویه

✍به طور طبیعی زردی بعد از ۲۴ ساعت از تولد ظاهر می‌شود؛ اگر در روز اول نوزادی زرد بود حتما نیاز به بررسی دارد

🔻بیلی روبین(زردی) در یک نوزاد رسیده و نرمال اگر بالای ۱۳ شد حتما به پزشک مراجعه کنید

👇 در مواردی که زردی در شدت کمتری است

💊حجامت لاله گوش(فقط زیر نظر طبیب حاذق) کمک کننده می‌باشد؛ اما به طور قطع در همه نوزادان موثر نیست، چون با این حجامت کمی صفرای اضافه از بدن خارج می‌شود

⬅️ اما علت زردی در اثر هنوز فعال نشدن آنزیم‌های کبد هست که حدود دو الی سه هفته زمان می‌برد تا کبد فعال شود و زردی از بین برود

⬅️بنابراین حجامت درمان قطعی و کامل زردی نیست، بلکه عوارض و فشار بر روی نوزاد کمتر می‌شود

💊مصرف شیرخشت و ترنجبین کمک کننده هستند

💊و اگر مادر شیرده هست بهتر است عرق کاسنی، خاکشیر، شیرخشت، ترنجبین، میوه‌های خنک مانند انار مصرف کند و تا بهبودی نوزاد ادویه و گرمیجات مصرف نکند

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

✍🏼 حجامت لاله گوش در حد خراش و خروج خون در حد دو قطره

حجامت لاله گوش نوزاد ☝️🏼

🔸تاثیر فراوان

حجامت لاله گوش بر زردی نوزاد و زیبایی و واکسیناسیون و رشد نوزاد و ......خوبه

پس نگران نباشید اگر درمان نشد با حجامت کنترلش کنید 👌🏼

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

💠نکته مهم حجامت لاله گوش برای رفع زردی نوزاد

👶برای حجامت لاله ی گوش که برای رفع زردی در برخی نوزادان توصیه میشود : 👇

👈حتما دو سه روز قبل و بعد از حجامت به نوزاد شیرخشت وترنجبین بدهید و مادر هم شیرخشت و ترنجبین و عرق کاسنی مصرف کند و به نوزاد شیر بدهد.

👶نوزادی که زردی دارد ، صفرا در بدنش بالا رفته و حجامت صفرا زاست برای اینکه بعد از حجامت دوباره زردی بیشتر نشود: 👇

✅حتما قبل و بعد از حجامت ترنجبین و شیرخشت به نوزاد بدهید .

اگه تهرانی برو تجریش انار بخر هم خودت بخور هم دوتا قطره به بچه آب رو آتیش  لیمو شیرین فراوان ت ...

لیموشیرین الان هست؟ من ۳۵هفته ام 

الان که تو شکممه چکار کنم زردی نگیره؟

یه سوال دیگه اینکه اگر بچه های اول و دوم آدم زردی نداشته باشن اصلا میشه گفت سومی هم نمیگیره یا ربطی نداره؟

قطره ی بیلی ناستر بهش دادی؟شیرخشت،ترنجبین دم کن بده بخوره.خودت آب انار بخور.خیلی کمم به بچه بده.

شیرخشت و ترنجبین هم خودم خوردم هم ب بچه دادم فایده نداشت.. بیلی ناستر خریدم امامیگند کلیه بچهارا ازکارمیندازه وتوگوگل خوندم چندنفر ب بچشون دادندتازه زردی بچه بالاتررفته بودبرای همین میترسم بدمش.. انارولیموشیرین هم اصفهان نمیدونم کجاگیربیارم. 

شیرخشک بده خودت شیرخشت و ترنجبین بخور من ترنجبین ب پسرمم میدادم ما ۳شب خونه دستگاه گرفتیم  ...

شیرخشت وترنجبین هم خودم خوردم هم ب بچه دادم فایده نداشت.. عرق کاسنی هم خوردم. بچه هم باعرق کاسنی شستم اما بی فایده😭

✍🏼 حجامت لاله گوش در حد خراش و خروج خون در حد دو قطره حجامت لاله گوش نوزاد ☝️🏼 🔸تاثیر فرا ...

خب میگند اگر چندقطره خون از بچه بره خوب میشه.. منم بچم تاحالا سه بار از کف پاش ازمایش گرفتند و چهاربار از دستای کوچولوش.. پس خونش رفته.. چراخوب نشد؟ 

لیموشیرین الان هست؟ من ۳۵هفته ام  الان که تو شکممه چکار کنم زردی نگیره؟ یه سوال دیگه اینکه اگ ...

دو هفته آخر لیمو شیرین و انار بخور اصلا زردی نمیگیره این تجربه رو خیلی ها جواب داده