2777
2789
اره از بابت مشکلی ندارم فقط چندتا دکتر ببرم با چندتا درمان مختلف مشکلی نداره؟

نمی دونم از خوده دکترا بپرس چرا فکر کنم جون بچه هست بهش فشار بیاد ولی ماخودمون همه ی دکتر ها رو رفتیم.عزیزم اون گوشیم که شماره ی نجات بخش  رو داشت دزد برده.ولی میخووام برم سیمکارتم رو بگیرم میتونم شمارش رو پیدا کنم ولی یه مقدار زمان می بره.توی باشگاه 4030 بودن قبلا الان نمیدونم اگر زنگ بزنید 4030 شاید بدونه کجان

نمی دونم از خوده دکترا بپرس چرا فکر کنم جون بچه هست بهش فشار بیاد ولی ماخودمون همه ی دکتر ها رو رفتی ...

ممنون عزیزم. بازم منتظر میمونم که اگر پیدا کردید بهم بدید. راستی برعکس اسمتون خیلی با حوصله جواب منو دادید ممنونم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دکتر اطفال به بچه خواهر من یه امپول داد زد یهو حسابی قد کشید، سه سالش بود، یهو همه لباساش کوتاه ...

هورمون رشد بود؟ میشه در حقم خواهری کنید و بپرسید ببینید ۲ سالگی و ۳ سالگی هر کدوم قدش چند بوده؟

وا بهداشت چرت مطلق گفته من پیش فوق تخصص اطفال میبرم گف خوبه نرماله. الان دوسال و نیمش شده نزدیک یه م ...

یعنی ۱۸ سانت تو ۶ ماه رشد کرده؟ توروخدا کارتشو نگاه میکنی؟ شاید ۹۲ بوده 

رفتم دیدم ۸۲ بود، الانم یه متر نشده نمیدونم اندازه نزدم دقیقشو 

چقدر امیدوار شدم بالاخره بکی پیدا کردم اندازه پسر من بوده باشه. خیلی جالبه بهداشت به شما هیچی نگفته اما جون منو بالا آورد از استرس.

دلم میخواد یه چیزی بدم که واقعا کسی استفادا کرده باشه و نتیجه گرفته باشه. داروخونه زینک و کلسیم داد ...

بهش صبحانه یا میان وعده روغن زرد گاوی با شکر بده عالیه، شیره انگور بده، تو وعده غذایی‌ از جعفری حتما استفاده کن برای رشد خیلی خوبه هر روز بهش بده، تمام غذاهاش را با عصاره قلم درست کن حتی برنجشم با اون دم بزار، بگو بپر بپر کنه رو تخت خیلی تاثیر داره تو قدش،خیلیم حساس نباش اگه خیلی کوتاه نیست بزرگ بشه قد میکشه، اسفند با کندر مخصوص دود کردن دود کن نزدیک مغرب،، مولتی ویتامین، میم، هم خوبه 

بهش صبحانه یا میان وعده روغن زرد گاوی با شکر بده عالیه، شیره انگور بده، تو وعده غذایی‌ از جعفری حتما ...

ببخشید عزیزم. بعضی چیزا نفهمیدم. روغن زرد گاوی چیه؟ همون روغن کرمانشاهی؟ اسفند برای قدش خوبه؟ کندر مخصوص چی؟