2777
2789
دولتی حدود ۷۰۰ ایناس

خیلی ببخشید من ۶ سال پیش بعد زایمان اینحوری شدم و چهارتا گوشش زدع بیرون و خودم میدم بره تو درد و خونریزی هیچی ندارم جز بیرون زدگیش ولی ترس از درد دارم عملش چجوریه سرپاییه یا باید استراحت کرد مراقبت بعدش چجوریه تا چندوقت نمیشه رفت  برای دسشویی شماره ۲

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن عملش شدیدا دردناک و بی فایده هست

وا 

آبجی من ۸سال پیش عمل کرده

اونقدر سخت نبود خودش میگه راحت شدم

کاش زودتر عمل میکردم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
خیلی ببخشید من ۶ سال پیش بعد زایمان اینحوری شدم و چهارتا گوشش زدع بیرون و خودم میدم بره تو درد و خون ...

اگه درد نداری خونریزی نداری لازم نیست بری عملش سرپاییه نیمساعته تمومه شما فقط نباید یبس شی ، دسشویی هم بعد عمل میتونی بری فقط باید زور نزنی

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اگه درد نداری خونریزی نداری لازم نیست بری عملش سرپاییه نیمساعته تمومه شما فقط نباید یبس شی ، دسشویی ...

ن اخه خیلی بزرگ شده متاسفانه بعد وقتی زیاد پیاده روی کنم میاد بیرون اوووف بدم میاد حس بدیه

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

منم دارم البته شقاق یعنی میمردم تو دسشویی 

هر سری پاره میشد بعد هم خونریزی  کمی بیرون زدگی دارم 

خیلی به اعصاب ربط داره پیاده روی هم خوبه من مدتی پماد زدم واصلن نباید یبوست بشی 

میگن عملش شدیدا دردناک و بی فایده هست

فایده داره که فقط اگه مجدد یبوست مزمن بگیری یعنی طولانی مدت یبس بشی و زور شدید بزنی باز برمیگرده ، من عمل نکردم با اینکه ده ساله دارم ولی دوستم عمل کرده سه ساله میگه راحت شده خیلی خوبه دردشم شدید نبود بعد عمل

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ن اخه خیلی بزرگ شده متاسفانه بعد وقتی زیاد پیاده روی کنم میاد بیرون اوووف بدم میاد حس بدیه

آها نه اونقد درد نداره بخوای از عمل بترسی پیش یه متخصص داخلی خوب برو کامل راهنمایی میکنه