2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

7216 بازدید | 52 پست

هیچوقت کسی رو که بچه اش رو کتک میزنه قضاوت نکنید

من یکی رو می‌شناختم بچه اش رو خیلی کتک می‌زد البته این قضیه مال بیست سال پیشه

من همیشه اونو مثال میزدم که در حق دخترش بد می‌کرده کتک می‌زده 

الان خودم یه دختر لجباززززززززززز و لجباززززززززززز و لجباززززززززززز دارم که خونم رو تو شیشه کرده

البته من هیچوقت بچه ام رو نزدم و نمی‌زنم و ترجیح میدم خودم روانم به فنا بره تا روان بچه رو خراب کنم

ولی تازه اون شخص رو درک میکنم تازه میفهمم حق داشته

بزرگ کردن بعضی بچه ها خیلی سخته خیلییییییییی

به نظرم قضاوت نکنید تا سرتون نیاد مثل من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هیچ وقت پدر و مادرم منو نزدن اما انقدرررررر میبینم‌بچه های این دوره و زمونه پر رو و لجبازن مطمئنم اگه بچه ی من بودن میزدمشون از بچه ها متنفرممممم

این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦

کار خوبی میکنی عزیزم

درسته اون خانوم کارش غلط بود ولی  آدم نبایدسرزنش کنه 

بچت چند سالشه؟

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

زدن بچه وقتی خطا میکنه خوبه 

اما اینقدر نباشه که بدنش کبود بشه یا به قول یک بنده خدایی خون بالا بیاره 

بچه باید از یکی از اعضای خانواده حساب ببره 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

من پدر مادرم تا حالا کتکم نزدن اما تو مدرسه خیلی کتک میخوردم . 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه هر چقد هم لجباز باشه نباید تنبیه بدنی کرد. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

باشه قضاوت نمیکنم

ولی کسی که بچه ش رو کتک میزنه یه حیوونه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

اون خانوم ک میگی بدتربیت کردی ب تربیت هم بعضی جاها کار نداره ریششون اینه ذات بچه ب باباش رفته لجبازه بچه من ی کارایی داره اصن کلش کارای خانواده شوهرمه خساست ب لوازمش داره ولی ب خوراکیاش ن عین رفتار اونا از وقتی یکسالش بود کلا یچیزایی توی ژنه مثل لحبازی