2777
2789

سلام و ارادت 

ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات برای  براورده بخیر شدن هرچه زودتر حاجت  همه  دوستان  وحوائج زیر وتمامی حاجت ها: ورفع تمام گرفتاری ها

🌟بانیت قربة الی الله وبرای سلامتی وتعجیل درظهور حضرت صاحب الزمان(عج)
🌟نجات جهان از ویروس منحوس کرونا

🌟و رفع گرفتاری همه شیعیان علی ابن ابی طالب
🌟شفای عاجل همه ی بیماران به خصوص بیماران کرونایی،صعب العلاج ولا علاج
🌟هدایت وعاقبت بخیری همه جوانان
🌟رفع هم وغم وگرفتاری
🌟سبز شدن دامن عزیزان منتظرفرزند
🌟صاحب خانه شدن همه مستاجران

🌟داشتن شغل خیلی خوب   ودرامد خیلی خوب وحلال برای بیکاران و...
🌟سالم وصالح بودن فرزندان
🌟ببخشش همه ی گناهانمان
🌟شادی همه ی اموات و شهیدان
🌟داشتن آرامش ، خوشبختی، گشایش،سلامتی و عافیت و عاقبت بخیری و... در زندگی دنیا وآخرتمان و...
🌟شفاعت اهل بیت وشهدا در شب اول قب  وقیامتمان

🌟هدایت وعاقبت بخیری همه بخصوص نوجوان ها وجوانها
🌟وبرآورده به خیر شدن همه ی حوائجتون  به خصوص حاجت مد نظرتون ان شاالله🤲🏻

دوستان قشنگم لطفا هر تعداد از این ختم میتونید بفرستید اعلام کنید🙏❤

دوست های گلتون هم تک کنید ودر این کار خیر سهیم کنید🥰😍

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

۱۴تا

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@pari1394  

@sorati2222  

@گربه_ملوسمم  

@یاسمن_یاس  

@پاتریک  

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

سلام حلال کن اومدم تاپیک 

خیلی محتاج دعام توروخدا آشوبم تا آرومم 

بخاطر طفل معصومم

دعا کنید خدا بحق بزرگیش و بحرمت کلام الله و پیغمبر عزیزش همسرم رو آروم کنه و طلاقم نده و مشکلاتم ختم بخیر بشن و زندگیم و آبروم حفظ بشه 

الهی آمیییین

توروخداا خواهرانه دعام کن

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

@ebooo  

@جهارنا  

@dark_man  

@ebooo     @جهارنا     @dark_man    

ممنونم از شما

۱۴ صلوات

انشالله که حاجت روا بشید

✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

و هيچ كس او را همتا نيست (۴)

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!

@دلبر555   😍😍

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!

@؛paradise؛  

@sara92200  

@azdm  

@اعتصامی  

@raha0014  

@مهر_آیین  

@مهرآبانم  

@درجستجویخدا  

@delbar  

۱۰۰تا

حاجت روا بشی انشالله❤️❤️❤️

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....