2777
2789
عنوان

ارتباط شوهرم و همکلاسی خانومش

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 99 پست

نمیخوام اتیش بندازم تو زندگیت شک تو دلت.. ولی حواست باشه. من باهمسرم چندباری سرکلاسهاشم رفته بودم. ولی بعدها فهمیدم تو دانشگاه بایکی از همکلاسی ریخته رو هم اونم هشت سال.. مجازی هم در ارتباط بودن. مثلا من دیدم بچه ام که بدنیا اومده عکسشو فرستاده بود براش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی مثلا عکس میخواد از جزوه چیزی شما براش بفرست و بهش بگو ببخشید عزیزم شوهر دستش بنده من فرستادم باور کن محاله دیگه پیام بده البته شوهرت در جریان باشه ها

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نمیخوام اتیش بندازم تو زندگیت شک تو دلت.. ولی حواست باشه. من باهمسرم چندباری سرکلاسهاشم رفته بودم. و ...

دختره چقدر حقیر بی ارزش بوده

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

بله مواظب باش یه جوری زیر آبش را پیش شوهرت بزن و کاری کن ق،ع رابطه بشه یه جوری که شوهرت ازش بدش بیاد مثلا بگو وقتی اومد منو دید ایش کرد و از این حرفا از شوهرت دورش کن واقعا روشنفکری اصلا معنی نداره 

از اون سلیطه هاس ب شوهرمم گفتم گف عب نداره منظورش تو نبودی👩🏻‍🦯

🦦در این صورت در اسرع وقت از همسر خود بخواهید او را بلاک کرده و محل سگ به اون‌ندهد و اگر حلقه در دست ندارد حلقه را در دست و چشم دخترک کند

این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦
از اون سلیطه هاس ب شوهرمم گفتم گف عب نداره منظورش تو نبودی👩🏻‍🦯

ناراحت نشی ها ولی شوهرت خیلی پر روعه !! 

من جا شما بودم ی دعوا راه مینداختم ک جرات نکنه با دخترا دانشگاه ح بزنه اصلا چ معنی میده !😒 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**