2777
2789

من اولین سونو ۵هفته و ۶روزه بود رفتم تشکیل شده بود

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مرسی دلم آروم گرف بخدا من یکی سقط کردم قلب نداشت الان دوسدادم زود برممم

بنظر من اتفاقا نرو منم مثل خودت بودم بری قلبش تشکیل نشده باشه بیشتر استرس میگیری و الان استرس برات سمه.

وای مرسی دلم آروم گرف بخدا من یکی سقط کردم قلب نداشت الان دوسدادم زود برممم

ایشالله قلبشم تشکیل شده و همه چی نرماله عزیزم نگران نباش استرس مضره

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
بنظر من اتفاقا نرو منم مثل خودت بودم بری قلبش تشکیل نشده باشه بیشتر استرس میگیری و الان استرس برات س ...

اخه میدونی الان استرسم بیشتره همش هعی میگم تشکیل شده نشده روانم ریخته بهم 

ناشکری نکن خیلیا حسرت ی دونه دارن 

من خودم از اون حسزت خورده هاشم دوبار سقط کردم تا خدا پسرمو بهم داد ولی الان بچم کوچیکه خیلی شره همش میگه بغلم کن شبا حتما باید روی پای خودم بخوابه براهمین ناراحتم.

وگرنه از بچه بدم نمیاد.