2777
2789
من خودم از اون حسزت خورده هاشم دوبار سقط کردم تا خدا پسرمو بهم داد ولی الان بچم کوچیکه خیلی شره همش ...

خدا توانشو‌ بهت میده عزیزدلممم نگران نباش هرچی صلاحت باسه همون پیش میاد شاید بعدیت دختر باشه اروممم خانومم 

اخه میدونی الان استرسم بیشتره همش هعی میگم تشکیل شده نشده روانم ریخته بهم  

من دفه قبل زود رفتم گفت که قلب پسرم تشکیل نشده  با دکتر طب سنتی مشورت کردم گفت اگر ۱۰درصد استرس داشته باشی تشکیل نمیشه.کمپوت به و گلابی هم برای تشکیل قلب عالبه.

گوشت بلدرچین هم همینطور.

روی زمین به هیچ وجه نخواب.

سوره یاسین هم زیاد بخون

ایشالا تشکیل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دفه قبل که قلب پسرم تشکیل نشد با دکتر طب سنتی مشورت کردم گفت اگر ۱۰درصد استرس داشته باشی تشکیل نم ...

انشالله عزیزدلم امیدم بخداست مرسی فداتسم از راهکارات

چون ی سقط داشتم بیشتر. بخاطر همونه ک آروم نیستم امروزم ک زده ب سرم برم دکتر بخدا قلبم داره کنده میشه ...

عزیزم منم یکسال درگیر مشکلات ناباروری بودم این بچه هم معجزه خداست وقتی دکترا گفتن فقط ivf طبیعی باردار شدم خیلی استرس داشتم که قلبش تشکیل میشه یا نه اما خداروشکر رفتم گفت قلبش میزنه

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  
انشالله همیشه تن درست و سالم باشه عزیزممم

فدات گلم . تو هم تا امید نباش خیلی زود قلب نی نی میزنه

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم