2777
2789
عنوان

تابحال دختر یا زنی دیدید که زیبایی خیره کننده داشته باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23528 بازدید | 345 پست
نه یه ذره درشت تر بود  و حالتش فرق میکرد و کشیده بود  نه ناراحت نمیشم ولی برام عجیبه چر ...

اخه میدونی خیلی از چشمای این دختر تعریف کردی چندتا از عکس چشمایی که بنظرم خیلی خوشگل بودن نشونت دادم ولی گفتی نه از اینا خوشگلتر بعد گفتی همه میگفتن چشماش خوشگله  واقعا کنجکاوم کرد چشمای اون دختره یا حتی چشمی که یه ذره هم شبیهشی باشه ببینم

کلا به زیبایی  و تاپیک زیبایی و دیدن تفاوت سلیقه ها علاقه دارم

درک میکنم علاقه داری دیگه  هیچ اشکالی نداره ولی اینو بدون جذابیت مهمتر از خوشگلیه یه آدم معمولی اما با رفتارهای باکلاس و کاریزماتیک خیلی جذابتر از آدم خوشگله چون خوشگلی عادی میشه زود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبیه این نیست؟اینم یه مدله اسمش مریم فک کنم دو رگه هم هست

میدونی دلیل اینهمه تعریف چی بود؟؟ 

همین تفاوتش 

هیچکس شبیهش نیست 

اصلا مثلش نیست 

من خیلی تو بازیگرا و سلبریتی ها هم گشتم و نبود 

تو ادمای اطرافم اصلا 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
اینم از نظرم خیلی خوشگله  میلا کونیس اسمشه

آره اینم میشناسم چشماش خیلی خوشگله نمی دونم اولین بار تو کلیپ دیدمش یا فیلم بود از چشاش خیلی خوشم اومد. چشمای اون دختره از اینم درشت تر بود؟

آره اینم میشناسم چشماش خیلی خوشگله نمی دونم اولین بار تو کلیپ دیدمش یا فیلم بود از چشاش خیلی خوشم او ...

اره کشیده تر بود 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
میدونی دلیل اینهمه تعریف چی بود؟؟  همین تفاوتش  هیچکس شبیهش نیست  اصلا مثلش نیست&n ...

یادته عکس تو دوتا دختر گذاشتم گفتی وجه تمایزش درشتی و کشیدگیش بود یا همون خط برجسته بالای چشمش؟ بعد یه سوال گفتی نوک چشمش که رو به بیرون و تیز بود خیلی تیز بود نوک چشم که رو به بینی هم شبیه هیچکدوم اینا نبود؟

[QUOTE=307988460]یادته عکس تو دوتا دختر گذاشتم گفتی وجه تمایزش درشتی و کشیدگیش بود یا همون خط برجسته بالای چشمش؟ بعد ...[/QUOTEبل 

اره خیلی تیز بود 

بعد یه مدلی بود همین نوک چشمش که هیچ جوره بلد نیستم توصیفش کنم 

نه شبیه هیچکدوم نبود