2777
2789
عنوان

تابحال دختر یا زنی دیدید که زیبایی خیره کننده داشته باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23530 بازدید | 345 پست
کاش میتونستید اسم فامیلیش بفهمید تو اینستا سرچ بزنید. کلا چهرشم قشنگ بود یا فقط چشماش خیلی خاص و قشن ...

نه هیچی ازش نمیدونم 

نه چهرشم قشنگ بود 

خیلی خودم دنبال کردم یکی مثلش پیداکنم ولی نکردم

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچی ازش نمیدونم  نه چهرشم قشنگ بود  خیلی خودم دنبال کردم یکی مثلش پیداکنم ولی نکردم

این چطور؟یه بلاگر تقریبا معروف تو اینستا. به توصیفاتی که گفتی نزدیک بود خیلی بنظرم.

این چطور؟یه بلاگر تقریبا معروف تو اینستا. به توصیفاتی که گفتی نزدیک بود خیلی بنظرم.

ن اصلا شبیه نیست 

اینم خوشگله ولی یه تن ارایش داره 

اون بدون ارایش بود این قسمت بالایی خط چشمش خیلی پهنه 

اون دختره باریک تر و کشیده تر بود و رو به بالا

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
منظورتون پشت پلکشه که پهنه؟

یه خط بالای چشمم هست 

که خط چشم رو میکشی روش 

اونو میگم 

ما اون دختره برجسته تر و باریک تر بود و روبه بالا انگار که یه لیفت شدید کرده بود

یه خط بالای چشمم هست  که خط چشم رو میکشی روش  اونو میگم  ما اون دختره برجسته تر و ...

درشتیشم از این بیشتر بود؟اونروز گفتید از چشای خرگوش تو کارتون زوتوپیا هم خوشگلتر یعنی مثلا به همون درشتی و کشیدگی  هست چشماش.چشاش کشیدگیش گفتید رو به بالا یعنی مدلش همون گربه ای میشه یا آهویی؟؟

درشتیشم از این بیشتر بود؟اونروز گفتید از چشای خرگوش تو کارتون زوتوپیا هم خوشگلتر یعنی مثلا به همون د ...

اهویی 

حالتش کلا فرق میکرد 

نچ شبیه نیست  گشتم نبود نگرد نیست

خخخخخ.اونروز گفتی شبیه خرگوش تو کارتوون زوتوپباست؟آخه میدونی توصیفاتی که ازش کردی به جز درشتیش  حالتش شبیه چشمای ترلان پروانه اومد تو ذهنم چون گفتی کشیده رو به بالا بود اون ته چشماش رو به بینی تیز بود

خخخخخ.اونروز گفتی شبیه خرگوش تو کارتوون زوتوپباست؟آخه میدونی توصیفاتی که ازش کردی به جز درشتیش   ...

ببین زوتوپیارو فراموش کن اصلا 

من بحثم سر گیراییش بود برا زوتوپیا 

ببین این چشم خیلی حالت داشت 

اینا چشاشون در عین زیبایی درشتی و کشیدگی 

حالت اون دخترو نداره 

همون وجه تمایزش با بقیه بود 

ببین قسمت بالایی چشمشش که خط چشم میکشی صاف نبود 

برجسته و کشیده 

گوشه ی چشمت که سمت شقیقه میشه رو با دستت بکش 

یه خطی میفته 

مال اون همینجوری بدون دخالت هیچی اون حالتو داشت

خخخخخ.اونروز گفتی شبیه خرگوش تو کارتوون زوتوپباست؟آخه میدونی توصیفاتی که ازش کردی به جز درشتیش   ...

شبیه ترلان پروانه که اصلا نبود