2777
2789
عنوان

تابحال دختر یا زنی دیدید که زیبایی خیره کننده داشته باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23533 بازدید | 345 پست
من دعوا ندارم ولی     اگه دعوا داشتم که کلا برات توضیح نمیدادم

میدونم خیلی مختون میخورم😁😂 ولی خب گفتم چون خیلی به تاپیک زیبایی علاقه دارم تعریف چشماش کردید جوری که گفتید همه تو مدرسه بش میگقتن چه چشمایی داره نمیشه عکس خیلی مشابه چشماش یا عکس چشماش از اینستایی پروفایلی جایی بزارید و زود پاک کنید  و منو از این کنجکاوی برهانی😁 بعد چشماش به خاطر رنگش خیلی قشنگ بود و تعریفش میکردن یا حالت و مژه هاش؟چشماش خیلی درشت بود یا متوسط بود؟

میدونم خیلی مختون میخورم😁😂 ولی خب گفتم چون خیلی به تاپیک زیبایی علاقه دارم تعریف چشماش کردید جوری ...

چشماش خیلی کشیده بود 

یه خطی بالای چشم هست مال اون برجسته و رو به بالا بود انگار که لیفت کرده ولی نکرده بود 

گوشه ی چشمش که سمت بینی میشه تیز بود رو به بیرون 

چشماش خیلی درشت بود کشیده و روبه بالا 

رنگ چشماش هم قهوه ای بین تیره و روشن 

مژه هاشم بلند بود 

خیلی عجیب بود 

بهتر از این نمیتونم توصیفش کنم 

مثلش هم هرگز هیچ جا ندیدم 

نه تو اینتر نت 

نه اطرافیان 

هیچ کجا 

من اصلا دختررو نمیشناختم سال بالایی ما بود و فقط دو سه بار دیدمش کلا 

اصلا ازش نام و نشان و عکسی ندارم

ولی تا ابد خوش حالت ترین و زیباترین چشمیه که دیدم 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم مثلش نیست

وای  من این چشم فکر میکردم خیلی خوشگله شما میگی شبیهش نیست پس دیگه فک کنم حوری باشه ببخشید انقد سوال می پرسم حلال کن😂یعنی درشتیش از این بیشتر بود یا کشیدگیش آقا بیا یه کاری کن رو یه کاغذ شبیه چشمش بکش من بفهمم یکم چه شکلیه انقد مزاحمت نشم😂

اصلا

وای  من این چشم فکر میکردم خیلی خوشگله شما میگی شبیهش نیست پس دیگه فک کنم حوری باشه ببخشید انقد سوال می پرسم حلال کن😂یعنی درشتیش از این بیشتر بود یا کشیدگیش آقا بیا یه کاری کن رو یه کاغذ شبیه چشمش بکش من بفهمم یکم چه شکلیه انقد مزاحمت نشم😂 لطفاا😂

وای  من این چشم فکر میکردم خیلی خوشگله شما میگی شبیهش نیست پس دیگه فک کنم حوری باشه ببخشید انقد ...

کشیدگیش بیشتر بود 

و درشتیش هم 

اصلا فرق میکرد

نمیتونم مثلش بکشم 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
کشیدگیش بیشتر بود  و درشتیش هم  اصلا فرق میکرد نمیتونم مثلش بکشم

حتی یه کوچولو هم نمی تونی بکشی در حدی  که یکمم شبیهش باشه بلکی از دست سوالای من راحت شی😂😂😂

کشیدگیش بیشتر بود  و درشتیش هم  اصلا فرق میکرد نمیتونم مثلش بکشم

در حدی که یه کوچولو هم شبیهش باشه که من این حس کنجکااویم تموم شه شما هم از سوالای من راحت شی😂😂😂

در حدی که یه کوچولو هم شبیهش باشه که من این حس کنجکااویم تموم شه شما هم از سوالای من راحت شی😂😂😂

نه بخدا 

من ارزومه یه بار دیگه ببینمش

نه بخدا  من ارزومه یه بار دیگه ببینمش

کاش میتونستید اسم فامیلیش بفهمید تو اینستا سرچ بزنید. کلا چهرشم قشنگ بود یا فقط چشماش خیلی خاص و قشنگ بود؟اقا تراخدا حلال کن 😂🌹میشع حالا تو اینترنت بگردی یه چششمی که حتی یه کوچولو شبیهش باشه بزاری  ببخشید که انقدم سوال می پرسم کلا به زیبایی و دیدن سلیقه ها علاقه  به همین خاطر خیلی مشتاقم عکس چشماش یا حتی عکس مشابهش ببینم