2777
2789

تابحال دختر یا زنی دیدید که زیبایی خیره کننده  داشته باشه؟؟؟چهرش توصیف کنید.از نظر همه خوشگل و خیره کننده  بوده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

صورت گرد سفید و صاف ابرو نازک و خوش حالت دماغ خیلی کوچیک چشم معمولی و لب گوشتی 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

اره عکسشم دارم نمیشه بزارم 

پوست برنزه 

چشمای سبز عسلی 

دندونای ردیف 

لبای قلوه ای 

صورت پهن و ظریف 

موهای پرررررر و زیتونی 

چشماش خدا بود یه برق خاصی داشت 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

بله تو حرم امام حسین یه زن عرب بود پوشیه داشت یه لحظه پوشیه رو برداشت اصن ماتش شدم خیلیییی زیبا بود

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

یه دوست دارم که واقعا همه بهش خیره میشن. چشمای درشت مورب عنبیه بزرگ مژهای پر و برگشته ابروهای پهن که دنباله اش بالا کشیده شده بینی قالمی لبهای کوچیک و خوشفرم و لبخند بسیار زیبا

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

آره خودم 

جدی میگم

چشمای درشت به رنگ سبز لجنی 

پوست سفید بینی کوچیک و قلمی ابروهای پهن و بلند موهای خرمایی 

از بچگی تا الان که ۳۰ سالمه همه بهم گفتن ماشاالله خدا به تو از زیبایی کم نزاشته 

بچه بودم مدل عکاسیا بودم بزرگم شدم مدل آرایشگرا