2777
2789
عنوان

نمیدونم اسمش چی بذارم

91 بازدید | 6 پست

من قبلا تو دوران مدرسه از درس مدرسه متنفر بودم 

همیشه روز شماری میکردم تموم بشه ولی سه سال دبیرستانم قشنگ ترین دوران مدرسه ام بود 

بعد دانشگاه نرفتم ولی بعد دوسال احساس نیاز میکنم 

حتما درسمو ادامه بدم علاقمند شدم به درس خوندن 

انگار تازه دارم قدرشو میدونم درس خوندن هم به نوع خودش قشنگه 

تا دیروز هرکسی میگفت برو سرکار استقال مالی خوبه و اینا 

تو ذهنم میگفتم وقتی میتونم شوهر پولدار داشته باشم 

چرا کار کنم خودمو خسته کنم صبح تا هروقت دلم میخواد میخوابم هروقت بخوام بیرون میرم و پول خرج میکنم 

اما دیروز یکی از دوستای هم سن خودم که متاهل شده خونه اس کار خاصی نمیکنه از زندگیش گفت واسم جذاب نبود 

مامان خودمم خونه دارها اما دیدم اگه درسمو بخونم شغل خودمو داشته باشم باشگاه برم و به آرزوهام برسم خیلی جذاب تره واسم تازه انگار راه زندگیمو فهمیدم 

واینکه هیچ پسری وارد زندگیم نکنم تمام فکرو ذهنمو بذارم برای موفقیت رسیدن به آرزوهام 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

عزیزم شما وارد دورانی از زندگیتون شدین که به بلوغ فکری رسیدین

آفرین بهتون که هدف گذاری کردین , برنامه ریزی کنید و فقط روی  پیشرفتتون تمرکز کنید و از زندگی لذت ببرید

موفق باشی 🌻🌹🌼🌾🌺🏵💐🥀

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارخوبی میکنی حتما انجام بده از کجا معلوم بتونی شوهر پولدار پیداکنی.پس خودت تلاش کن و موفقیت کسب کن ...

ممنون

اره خب همسر پولدار هم احتمالش هست نداشته باشم 

مثلا دختر خاله هام شوهرشون پولدار  فکر میکردم درس نخونم هیچ هنر مهارتی ام بلد نباشم میتونم با پول شوهر پولدار بدون زحمت عشق کنم اون کار کنه من خرج 

حالا میبینم اونجوری که من فکر میکردم نیست ی روزی ی جایی خسته میشی از بی هدفی از کاری نکردن 

عزیزم شما وارد دورانی از زندگیتون شدین که به بلوغ فکری رسیدین آفرین بهتون که هدف گذاری کردین , برنا ...

ممنون 

خوشحالم که راهمو پیدا کردم

ممنون اره خب همسر پولدار هم احتمالش هست نداشته باشم  مثلا دختر خاله هام شوهرشون پولدار   ...

دخترخاله هات از بیرون پوز زندگی و پولداری میدن اونام درکل راحت نیستن

بهترین کار همینه که درس بخون ی حرفه ای یاد بگیر که پولزا باشه چیزی که الان بازارکارخوبی داره

دخترخاله هات از بیرون پوز زندگی و پولداری میدن اونام درکل راحت نیستن بهترین کار همینه که درس بخون ی ...

اره خیلی جدی تصمیمم گرفتم دیگه 

از همه مهمتر اینه نمیخوام دیگه وارد رابطه احساسی بشم 

ذهنمو گذاشتم سر موفقیت خودم این راه ی شبه نیست تلاش زحمت زیادی میخواد