2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

دستگاه شما مال چه سالی بود؟ من رفتم پیش مشاور اون کلینیک همه جامو غیر از بیکینی مدیو استار گفت بهتره بیکینیم هم سایناشور الیت پلاس نوشت.. تعریف سایناشور رو شنیدم ولی مدیو استار مطمین نیستم نمیدونم چرا کل بدنمو سایناشور نگفت

دستگاه شما مال چه سالی بود؟ من رفتم پیش مشاور اون کلینیک همه جامو غیر از بیکینی مدیو استار گفت بهتره ...

بنظرم این اشتباهو نکن. کل بدنت رو با سایناشور بزن. کندلا و سایناشور بهترین هستن تو کل دنیا. بقیه دستگاها اشغالن. هزینه بیشتری بکن کل بدن رو با سایناشور بزن. دستگاه من ۲۰۲۲ بود اونموقع میرفتم. نتیجه خوبی نداد ول کردم با کندلا رفتم عالی بود فوق العاده. سایناشور هم عین کندلاست

بنظرم این اشتباهو نکن. کل بدنت رو با سایناشور بزن. کندلا و سایناشور بهترین هستن تو کل دنیا. بقیه دست ...

اره این سری بهشون بگم با سایناشور کل بدنمو انجام بدید ممنون عزیزم 💕

اره این سری بهشون بگم با سایناشور کل بدنمو انجام بدید ممنون عزیزم 💕

برای این کل بدنو با دستگاه دیگه گفته که هزینه سایناشور بیشتره. مسلما هرچقدر پول بدی آش میخوری. سایناشور دستگاه آمریکایی هست و ۴ میلیارد تومن هزینه خرید دستگاهه. مدیو استار ۳۰۰ میلیونه خریدش🤣 خب معلومه فرق دارن باهم. هزینه بیشتر کن همون سایناشور رو برو. موفق باشیث

برای این کل بدنو با دستگاه دیگه گفته که هزینه سایناشور بیشتره. مسلما هرچقدر پول بدی آش میخوری. ساینا ...

خوب شد گفتید والا هزینه هاشون تقریبا شبیه همه دویست تومن توتال بادی سایناشور بیشتره سری بعد میگم با سایناشور انجام بدن

برای این کل بدنو با دستگاه دیگه گفته که هزینه سایناشور بیشتره. مسلما هرچقدر پول بدی آش میخوری. ساینا ...

ببخشید عزیزم منم مزاحم میشم خواستم بدونم شما توی جلسات اولیه ناراضی بودید یا وقتی به شارژ رسیدید ناراضی شدید؟ اخه یکی میگه این دستگاه خوبه یکی میگه بده گیج شدم

شما با دستگاه مدیو استار انجام دادید؟ 

من با مدیواستار انجام دادم 

قبلشم با کندلا انجام داده بودم

در مقایسه این دوتا چون هم خودم و هم دو تا از دوستام با هم میرفتیم باید بگم ک مدیواستار واقعا بهتر عمل کرد

کندلا پوست مارو لک کرد و جوابدهی در حد ۶۰ درصد داشت ولی مدیواستار در حد ۹۰ درصد جوابدهی داشت برا منو دوستام 

عزیزم اون ک ۳۰۰ میلیونه دستگاه تیتانیوم هست

من چون با کندلا نتیجه نگرفتم و هزینه لیزر برام سنگین بود کاملا در مورد لیزرهای مختلف از چند جا تحقیق کردم، مدیواستار قیمتش ۵ میلیارد هست و کندلا ۴٫۵ میلیارد هست. اگه دوست داشتید در مورد قیمتاشون سوال بپرسید مدیواستار را شرکت مهراشکار وارد میکنه و کندلا را شرکت صمیمی وارد میکنه. زنگ بزن قیمت دستگاها را ازشون بپرس. من ته ته ته همه چیو درباره لیزر درآوردم ک دوباره پولم هدر نره و از لیزر نتیجه بگیرم