2777
2789
عنوان

خانم های وارد به کیک

104 بازدید | 10 پست

سلام

من کیک زیاد درست میکنم گرچه هرکاری میکنم گنبدی میشه ولی بد نیست

فقط پسرم فقط روز اول میخوره بعدش میگه نه مثل اولش ترد نیست سفت شده و نمیخوره

ترجیح میدم کیک بازاری نخوره

من در ظرف شیشه ای دربسته نگه میدارم بیرون یخچال

ممنون میشم راهکار بدین


اولا فقط داخل یخچال بمونه... بعد موادتو زیاد هم بزنی کیک یه کم سفت و فشرده میشه.. روغن مایع استفاده ...

داخل یخچال سفت تر میشه که

زیاد هم بزنم؟منطور شکر و تخم مرغ که نیست این دوتا رو زیاد میزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=302292430]داخل یخچال سفت تر میشه که زیاد هم بزنم؟منطور شکر و تخم مرغ که نیست این دوتا رو زیاد میزنم[/QUOT

از یخچال دربیاری یه پنج دقیقه بعد نرمه نرم میشه... منظور ازهم زدن همون شکروتخم مرغ... شکر دانه ریز استفاده کن تا زود حل بشه یا اینکه وقتی هم زدی شکر وتخم مرغ رو از شیر گرم یا اب گرم بریز داخل کیک... تا شکر کامل حل بشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز