2777
2789
عنوان

شرکت کوشان پرداز میشناسید؟

50400 بازدید | 106 پست

از تهران زنگ زده زیر مجموعه شرکت پست هستیم ،یه ساعت اپل واچ سری 8 برنده شدید ب ارزش ۱۴ میلیون، آدرس بدید دم در تحویل بگیرید، ۲۹۸ تومن هزینه گمرک و ماالیاتشه

گفتم اجازه بدید تحقیق کنم بعد. کسی میشناسه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به منم زنگ زدن دقیقا همینارو گفتن و گفتن ۲۹۸ رو درب منزل میگیرن ولی اومد و من باز کردم تشخیص ند ...

سلام ببخشید ب منم زنگ زدن من شک کردم ولی ادرسو دادم متاسفانه حتما بسته رو میارن؟خود مامور پست میاره یااز شرکت خودشونه؟تحویل گرفتید چجوری بود هدیه؟

خب رفتی ببینی فیکه یا نه؟

دوستان فک کنم من بد تایپ کردم 😂😂

هنوز به دستم نرسیده بسته 

منظورم این بود که

اومدو بسته که رسید دستم منم باز کردم

حالا از کجا بفهمم فیکه یا نه ؟؟؟

درواقع از شما پرسیدم

ولی اس ام اس کد مرسوله اش برام امروز اومده

سلام ببخشید ب منم زنگ زدن من شک کردم ولی ادرسو دادم متاسفانه حتما بسته رو میارن؟خود مامور پست میاره ...

بالا توضیح دادم عزیزم هنوز به دستم نرسیده

ولی اگه رسید حتما میام بهتون میگم

تروخدا اگه مال شماهم رسید به ما هم بگین

دوستان فک کنم من بد تایپ کردم 😂😂 هنوز به دستم نرسیده بسته  منظورم این بود که اومدو بسته که ...

ب منم امروز باز زنگ زدن که به این شماره و ادرس یه بسته براتون ثبت شده هزینشم میشه ۲۹۰ بفرستم براتون یا نه؟منم گفتم خب من نمیدونم اسم شرکتش چیه گفتن ک کوشان پرداز و از این شرکت ارسالی زیاد داشتم 

ولی شک دارم از اداره پست باشن😂چون صداش شبیه همونی بود ک زنگ زد گف برنده شدی 

۰۲۱۶۵۳۱۸۴۴۰ با این زنگ زدن ک برنده شدی