خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از الان به بعد باور داشته باش اونا یه اتفاق بوده و از این به بعد قراره اتفاقای خیلی خوبی براتون بیوفته ، اصلا فکر کن اون اتفاقا یه انرژی منفی بوده تو خونتون که اونجوری دفع شده و الان دیگه فقط اتفاقای خوب و انرژی مثبت قراره بیاد تو خونتون
والا این اتفاقها واسه همه پیش میاد . زندگیه دیگه . ماهم کولرمون سوخت . زمینی که فروختیم ۱۸ سال پیش طرف ازمون شکایت کرده که یکی دیگه ام اومده میگه مال من بوده به شما فروختن . بچه م ۶ روزه تب داره . ۵ ساله خونه سازی داریم به خاطر پول نداشتن تموم نمیشه . اما اینا بدشانسی نیست خب زندگی بالا پایین داره
این ذکرو ده بار شب ده بار صبح بگو...لاحول و لاقوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لم یتخذ ولدا ولم یکن له شریک فی الملک ولم یکن له ولی من الذل فکبره تکبیرا