2777
2789

مثلا من از بچگیم فکر میکردم سیندرلا هستم و با پادشاه یک کشور ازدواج میکنم یا مثلا فکر میکردم روزی یک خیر پیدا میشه یه خونه برامون میخره یا مثلا یهو به حساب بانکیم ده میلیارد پول میاد همینجوری و یا یه قصر. میگیرم توش زندگی میکنم

شما ها چه رویاهای شیرینی داشتید تعریف کنید

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم

زیاد رویا پردارز نیستم 

ولی ی حس اطمینانی ک دارم اینا ک من واقعا ب هر چیزی ک میخوام میرسم 

شعار نیست واقعا 

همش ب خودم میگم صبرکن و بعدش ذوق میکنم😂

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش خودمو یانگوم تصور میکردم بعد توی قابلمه پلاستیکی هام علف هرز می ریختم میکوبیدم با سنگ و کلی کار روش انجام میدادم می ریختم کف کوچه

شهرداری جمع میکرد من فکر میکردم گربه‌ها خوردن

رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن/ ترک من خراب شبگرد مبتلا کن/ دردیست غیر مردن، آن را دوا نباشد/ پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟...
همش خودمو یانگوم تصور میکردم بعد توی قابلمه پلاستیکی هام علف هرز می ریختم میکوبیدم با سنگ و کلی کار ...

😁😁😁

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
زیاد رویا پردارز نیستم  ولی ی حس اطمینانی ک دارم اینا ک من واقعا ب هر چیزی ک میخوام میرسم  ...

ببخشید این چالش پیام ناشناس ، پیام هایی که می نویسند ، کجا برامون میاد؟ 

مثلا این لینک من! 

https://harfeto.timefriend.net/16901806587153

یا ارحم الراحمین

من رویام الان اینه که یه کار خوب پیدا کنم وام بگیریم،خونمون رو عوض کنیم و یه خونه حیاط دار بخریم...از خونه آپارتمانی بدم چون دست پام خیلی بسته است

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
من یه خانه دوبلکس میخوام با یه تراس بزرک حتی نقشه اش هم کشیدم تو حیاطش گل میکارم با سبزی و صیفی جات ...

ما خونمون باغچه داره تو باغچه همه چی کاشتم ولی انقدر آفت می زنه و هر روز صبح باید بلند شی و آبشون بدی و خیلی وقت ها هم گنجشک ها میان و برگ ها رو می خورن یا می بینی گربه وسط سبزیجاتت خوابیده ! 

یا ارحم الراحمین