2777
2789
عنوان

از دیشب تا حالا بخاطر کرایه خونه نتونستم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 13975 بازدید | 374 پست
شاید باورتون نشه دوست عزیز، یه بنده خدایی تاپیک ختم برای حاجت روایی کذاشت زیرش نوشتم برای مشکل مادرم ...

خیلی ها هم بودن کافر بودن ، ن دعایی کردن و ن ... ولی معجزه شامل حالشون شده،  دین خداناباور ، بعد از مسیحیت دومین دین بزرگ دنیاست ، بعد این ۲ میلیارد نفر ببینید کجا زندگی می کنند ، یا در چین هستند یا در آمریکا ...

پس درسته نتیجه بگیریم باید کافر باشیم تا ...

دعا خوبه ولی ربطی به اتفاقات این جهان نداره

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط هلاک اینایی هستم که میگن فلان زیارت رو بخون فلان ایه رو بخون صاحب خونه بشی کرایه خونتو بدی شماها ...

من انقدر لجم میگیره از این سطح خرافاتی بودنشون اصلا کامنت اینا رو خط اول میخونم دیگه تا اخر ادامه نمیدم رد میکنم بهشونم بگی متوجه نمیشن طرف پول نداره کرایه خونه بده اون میگه بشین عاشورا بخون فلان کن اگه اینجوری بود واقعا ماهم کارمون و ول میکردیم دعا میخوندیم صبح تا شب مشکلاتمونم حل میشد راحتتر بودیم که 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

سلام تخصص همسرت چیه یا تحصیلاتش  کدوم شهری

مهندسی برق خونده 

مشهدیم

و بیشتر قسمت فروش ابزار دقیق کار کرده و قطعات فنی 

صفر تا صد بلده همه اطلاعاتشو 

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
خب شما بگو‌ چه کنن؟ همسرش که داره تلاششو‌میکنه .خانوم هم حتما یا موقعیت کار نداره یا کار مناسب پیدا ...

خانم ، الان ایشون امید الکی  داشته باشن سودی داره براشون ؟ دوباره آخر ماه می شه و ...

بهتر بود می گفتید در کنار دعا و ... خانم هم سعی کنند یک کاری بکنند و ...     بخدا من خوشحال می شم مشکل ایشون حل بشه ، ولی تنها راهش کار کردنه و ...         امید خالی سودی نداره

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
من به قشر پولدار توهین نکردم  فقطگلایم اینه جرا اینهمه فرق و بالا و پایین سعی و تلاش رو شم ...

دقیقا شوهر من.. ۴ بعد از ظهر می‌ره فردا ۱۱ صبح میاد خونه... شغلش هم طوریه که مثلا باید خیلی سود ده باشه ولی وقتی نمیشه، نمیشه دیگه

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
من انقدر لجم میگیره از این سطح خرافاتی بودنشون اصلا کامنت اینا رو خط اول میخونم دیگه تا اخر ادامه نم ...

عقل ندارن راحتن

حالا اروپا هم نشستن زیارت عاشورا خوندن به این سطح رسیدن لابد

من به قشر پولدار توهین نکردم  فقطگلایم اینه جرا اینهمه فرق و بالا و پایین سعی و تلاش رو شم ...

حق دارید ، تهران زندگی می کنید ؟؟؟ توی تهران از محله ی پایین شهر بری توی محله ی های بالا شهر ، انگاری رفتی یک شهر دیگه 

خیلی اختلاف طبقاتی عجیبی داره تهران ، واقعا عجیبه