2777
2789
عنوان

از دیشب تا حالا بخاطر کرایه خونه نتونستم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 13975 بازدید | 374 پست

نمی‌تونید برید جایی دور تر و ارزونتر؟ اینجوری که اذیت میشید .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا اجاره نشین هستیم گلم.ولی توگل بخدا سوره واقعه بخون توای شب ها زیارت عاشورا بخون انشالله یه شغل پر رزق روزی برکت گیر شوهرت میاد ک سال دیگ همین موقع صاحب خونع میشی .باید دعا کنی واز خدای بخوای خداهم دستتو میگیره گلم نا امید نباش. همونا هم کار  کردن سختی کشیدن تا خونه خریدن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
چرا فکر کردید با دعا و قرآن مشکل آدم حل می شه ؟ خوبه که آدم بخونه ، ولی الان مثلا ایشون قرآن بخونن ، ...

شاید باورتون نشه دوست عزیز، یه بنده خدایی تاپیک ختم برای حاجت روایی کذاشت زیرش نوشتم برای مشکل مادرم دعا کنید(از هر نظر ناامید بودیم خداشاهده) تو همون تاپیک توسط همون شخص مشکل مادرم حل شد و از چندجای دیگه هم کمک بهش، شد، قدرت خدارو دست کم نکیر، به خدا قسم راست میگم اگه اونشخص راضی باشه تاپیک میزنم براش و ازش تشکر میکنم 

آخ نگو منم دارم دیوونه میشم 

اکثرا وضعشون همینه تو این وضع اقتصادی الان

من شوهرم ۲ ماهه بیکار شده هرچی میگرده کار نیست 

هرچی نذر و نیاز کردم فایده نداشت 

هرچی پس انداز داشتیم توی این ۲ ماه رفت کلش 

الان باید اجاره خونه بدیم نداریم 😭

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
ببین تقصیر قشر مرفه نیست اگه اجاره ها بالاست گرونیه.و تو از کجا میدونی پولدارا تلاش نمیکنن.مطمئن با ...

من به قشر پولدار توهین نکردم 

فقطگلایم اینه جرا اینهمه فرق و بالا و پایین

سعی و تلاش رو شما درچی میبینی زنی ک باچشماش داره میبینه چندین ساله شوهرش صبح  تا شب حتی تعطیلات مث چی جون میکنه شاید 5 ساعتم نتونه بخوابه. 

من حرفم جیز دیگست بیخیال بزرگوار شما درست میگی 

حال بحث ندارم🙏🙏🙏

چرا فکر کردید با دعا و قرآن مشکل آدم حل می شه ؟ خوبه که آدم بخونه ، ولی الان مثلا ایشون قرآن بخونن ، ...

خب شما بگو‌ چه کنن؟ همسرش که داره تلاششو‌میکنه .خانوم هم حتما یا موقعیت کار نداره یا کار مناسب پیدا نکرده .

غر بزنه و حرص بخوره و غصه؟ 

حداقل این قرآن و دعا بهش آرامش و امید میده که! 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
فقط هلاک اینایی هستم که میگن فلان زیارت رو بخون فلان ایه رو بخون صاحب خونه بشی کرایه خونتو بدی

شماها دیگه کی هستین

اصلا معنی تلاش رو میدونین؟معنی فقر و ضعف اقتصادی رو میدونید؟هممون تو یه شرایط هستیم حالا که اینطوره با یه بلندگو اون ایه و زیارت رو تو شهرها پخش کنن همه اوضاعشون بهتر شه

من هیچی ندارم بفروشم😑 وگرنه میفروختم حتی زده ب سرم یا سری لوازم خونه رو ک نمیخوام بفروشم

چقدر کرایه خونه ات اگه دوست داشتی بگو

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا