2777
2789
عنوان

از دیشب تا حالا بخاطر کرایه خونه نتونستم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 13975 بازدید | 374 پست
سوره بقره معز آقایی تند خوانی روزی ۳ بار با صدای کم بزارین تو خونتون تا تلاوت بشه مشکلتون حل میشه ای ...

چرا فکر کردید با دعا و قرآن مشکل آدم حل می شه ؟ خوبه که آدم بخونه ، ولی الان مثلا ایشون قرآن بخونن ، در کسری از ثانیه از طرف خدا پول واریز می شه توی کارتشون ؟ اگر این چیزا اثر داشت وضع مردم ایران و عراق خیلی بهتر از اروپایی ها بود

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تقصیر قشر مرفه نیست اگه اجاره ها بالاست

گرونیه.و تو از کجا میدونی پولدارا تلاش نمیکنن.مطمئن باش اونا هم کار میکنن حتی بیشتر از قشر ضعیف من دیدم که میگم.ماه ب ماه حتی خونه نمیرن.از مشغله زیاد .و کار زیاد.حالا ممکنه یکی ام ارث سنگینی بهش برسه و راحت زندگی کنه که خب اونم پدرش تلاش کرده که بچه اش تو رفاه باشه.پس ربطی به عدالت خدا نداره چون اونا هم خیلی تلاش میکنن.تو باید دعا کنی خدا به همه پول و رفاه بده به شما ام بده نه اینکه حسرت بخوری یا مقایسه کنی.روزی هرکس جداست برای همه هم خدا بخواد فراوونی هست البته با تلاش.امیدوارم مشکلت هرچه زودتر حل شه

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

منم کلا خسته شدم از زندگی البته زندگی نمی کنیم زنده ایم فقط

من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره 

ما انجام دادیم شد یک با.ر امتحان کنید

شما انجام دادید شد ، از اون طرف هزاران نفر هم انجام دادن نشد ، چونکه یک چیز غیر واقعی است🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
من هیچی ندارم بفروشم😑 وگرنه میفروختم حتی زده ب سرم یا سری لوازم خونه رو ک نمیخوام بفروشم

بیا بغلم..‌ میفهمم چه شرایط پیچیده‌ایه... جابه‌جا شدن هم یه دردسر دیگه اس که بگم برید جای ارزونتر.. ایشالا از جایی که فکر نمی‌کنی خدا برات بسازه 

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی