2777
2789
عنوان

نوزاد هفت ماهه

542 بازدید | 17 پست

سلام پسر من هفت ماهشه ديشب اصلا نميتونست بخوابه 

توي روز هم اصلا مثل قبل نميخوابه امشبم هر نيم ساعت يا يك ساعت با گريه بلند ميپره از خواب كسي ميتونه كمك كنه ديشب گريه نميكرد فقط نميخوابيد امشب گريه هم داره

از دندون و درد لثه بیقراری داره میکنه عزیزم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه ها هر از گاهی خوابشون بهم میریزه. بهش میگن رگرسیون خواب نوزاد. علتش هم نامشخصه انگار فعل و انفعالاتی تو بدنشون دارن. اگر مطمئن هستی دل درد و درد لثه و اینجور چیزا نیست، راه خلش فقط صبوریه نهایتا یک هفته طول میکشه

عزیزم بچه ها هر از گاهی خوابشون بهم میریزه. بهش میگن رگرسیون خواب نوزاد. علتش هم نامشخصه انگار فعل و ...

بچه م از خستگي رنگش زرد شده سرخي ه لپاش رفته 😔😔

یا بیقراریه دندونه که ژله بگیر براش و ماهیچه بپز یا ساعت خوابش بهم خورده سعی کن خسته اش کنی در طول روز 

ببین دمای بدنشم چک کن تب خفیف واسه ما چیزی نیست ولی علامت عفونته

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
از كجا بفهمم كه دلش ه يا دندون ؟ 

اگر اب دهنش میاد یا اسهال داشته باشه اونوقت از دندونه انگشتاتو بشور یکم روی لثه هاشو بمالون درد و خارشش کمتر میشه

اگر بخودش میپیچه وگریه هاش بند نمیاد دلشه.گریپ میکسچر بهش بده اگر داری مثل اب روی اتیشه

یا بیقراریه دندونه که ژله بگیر براش و ماهیچه بپز یا ساعت خوابش بهم خورده سعی کن خسته اش کنی در طول ر ...

ممنون عزيزم 

اره بنظرم تبشو بگيرم حداقل خيالم از اين راحت بشه 

اگر اب دهنش میاد یا اسهال داشته باشه اونوقت از دندونه انگشتاتو بشور یکم روی لثه هاشو بمالون درد و خا ...

صبح ميگيرم براش 

نه اسهال نداره 

خودم حس ميكنم شايد دلش باشه چون پاهاشم جمع ميكنه