2777
2789
عنوان

حالم بده

186 بازدید | 23 پست

دلشوره الکی دارم دلم میریزع توش حالم بده قلبم ضربانش بالا رفته جوری ک فک کنین از ی چیزی خیلی خوشحالین هیجان زیاد همچی چیزی نمیتونم تحملش کنم داره ازارم ميده چ کار کنم 😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مگه چی شده؟ علت بیرونی یا درونی داره؟ 

هیچی نشده فقط این مدت درگید حرف های چرت جاری و اینا شدم یکم غصه خوردم و حسادت همه چی قاطی شد،الان دو شبه اینطوری شدم الانم قلبم خیلی تند میزنه جوری ک داره حالم بد میشه،خونه نامزدم بودیم یهو ی جیزی انگار حس بدی وارد بدنم شد از اون موقع تا الان دارم زجر میبینم چ کار کنم😭انگار شیطان رفته تو بدنم یا جن یا چی نمدونم هر چی هس خودم حس کردم چیزی رفت تو روحم چون همه اخلاقم و همش ضربان قلبم بالا میره و استرس دلشوره الکی  گرفتم😭😭😭جوری ک غذا نمیتونم بخورم دلم میلرزه

میدونم چی میگه یه حالت عجیبیه منم آخر شبا دارمش ببین میتونی بدویی یه ربع یا طناب بزنی یا دراز نشست ...

الان ن فقط نفس عمیق ک میکشم برا چن ثانیه خوب میشم 😭خیلی بدع میگم سکته نکنم؟

انقدز جدی هس یعنی؟باش اگ تا فردا اوکی نشدم میرم 

جحتما برو.آدم سالم که خودبه خود اینجوری نمیشه‌حالا واسه اطمینان یه اکو بده چیزی نمیشه

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))
الان ن فقط نفس عمیق ک میکشم برا چن ثانیه خوب میشم 😭خیلی بدع میگم سکته نکنم؟

ببین یه مدت غم سنگینی داشتم آخر شبا اینجور میشدم سریع میرفتم بیرون میدوییدم یا طناب میزدم یا ت‌ خونه طناب میزدم یا حرکات تند خلاصه یکم بهتر میشدم میتونستم بخوابم

ببین یه مدت غم سنگینی داشتم آخر شبا اینجور میشدم سریع میرفتم بیرون میدوییدم یا طناب میزدم یا ت‌ خونه ...

وای نمیتونم من خونمون جوری نیس ک بدوم یا طناب بزنم،معده ام هم درد میکنع انگار سوز میدع نمیدونم چ مرگم شده یهو😭کاش مریض نشم چن مدت دیگ عروسیمه چرا باید اینطوری بشم😭😭😭