الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی نشده فقط این مدت درگید حرف های چرت جاری و اینا شدم یکم غصه خوردم و حسادت همه چی قاطی شد،الان دو شبه اینطوری شدم الانم قلبم خیلی تند میزنه جوری ک داره حالم بد میشه،خونه نامزدم بودیم یهو ی جیزی انگار حس بدی وارد بدنم شد از اون موقع تا الان دارم زجر میبینم چ کار کنم😭انگار شیطان رفته تو بدنم یا جن یا چی نمدونم هر چی هس خودم حس کردم چیزی رفت تو روحم چون همه اخلاقم و همش ضربان قلبم بالا میره و استرس دلشوره الکی گرفتم😭😭😭جوری ک غذا نمیتونم بخورم دلم میلرزه
ببین یه مدت غم سنگینی داشتم آخر شبا اینجور میشدم سریع میرفتم بیرون میدوییدم یا طناب میزدم یا ت خونه ...
وای نمیتونم من خونمون جوری نیس ک بدوم یا طناب بزنم،معده ام هم درد میکنع انگار سوز میدع نمیدونم چ مرگم شده یهو😭کاش مریض نشم چن مدت دیگ عروسیمه چرا باید اینطوری بشم😭😭😭