2777
2789
عنوان

تا بحال شده تو خواب عاشق شین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 61 پست
برا من پیش اومده حتی الان که متاهلم هم از این خوابا میبینم.خیلی برام دلنشین و شیرینن و با فکر کردن ب ...

چ خیانتی خوابه خب

من دیگ نمیبینم

چون الان شدیدا عاشق شوهرمم بیشتر خواب شوهرمو میبینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک بار پبش اومد تو خواب من از پسره بدم می اومد دکتر بود چهرشو واضح نمیدیدم هرکاری کرد گفتم نه تا اینکه چشاشو دیدم تو خواب عاشق چشماش شدم با موهای مشکی که لابه لاش موهای سفید بود یکددل نه صدل عاشق شدم تو خواب😂😂 قرار شد بیاد خاستگاری که پریدم 💔

والا قبلا پیش میومد و تو خواب عاشقم میشدم باهاش ازدواج میکردمالان تا خواب عاشقانه میبینم دخترم تو خواب شروع میکنه  به گریه کردن واسه شیر یا اب خوردن میرینه تو خواب عاشقانم 🤣🤣🤣🤣🤣

برا من پیش اومده حتی الان که متاهلم هم از این خوابا میبینم.خیلی برام دلنشین و شیرینن و با فکر کردن ب ...

منم برام پیش اومده .جالبه ادم توی خواب رو به عمرم ندیدم ! ادمهای مختلف هم پیش میاد تو خوابم هستن و عاشقیم 😁😁همه هم کاملاااا غریبه

قبل از اینکه مامان بشم، خواب دیدم یه پسر بچه پنج شیش ماهه ی تپلی و خوشگل دارم که بغل عمم بود و من از ...

منم چند بار این مدل خواب دیدم 

ولی همیشه دختر بود

الانم دخترم یکسالشه و عاشقشم حتی بیشتر از خوابهام

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام
چ خیانتی خوابه خب من دیگ نمیبینم چون الان شدیدا عاشق شوهرمم بیشتر خواب شوهرمو میبینم

وقتی از خواب بیدار میشم همش به اون آدم و حسی که بهش داشتم فکر میکنم و حال خوشی بهم میده.

اون حال خوبو فقط دلم میخواد وقتی به همسرم فکر میکنم داشته باشم نه کس دیگه ای.

والا قبلا پیش میومد و تو خواب عاشقم میشدم باهاش ازدواج میکردمالان تا خواب عاشقانه میبینم دخترم تو خو ...

😂😂😂

دختر منم ی چن وقتیه شبو میخوابه منم راحت میخوابم ک خواب ببینم

کلا عاشق خواب دیدنم