2777
2789
عنوان

تا بحال شده تو خواب عاشق شین؟

1905 بازدید | 61 پست

من قبلا ک مجرد بودم خواب میدیدم یکی هس ک شدیدا عاشقشم ینی اون حسه در حدی بود ک دلم میخواست بمیرم براش

بعد ک از خواب بیدار میشدم تا ی مدتی حس خیلی خوبی داشتم و بعدش انگار اون شخص واقعا وجود داشته و همه چی واقعیه

تازه بعد ک بیدار میشدم کلی توهم میزدم😂😐

قیافشم میدیدم ولی نمیشناختم الان یادم افتاد 🥲

بعد ازدواج دیگ ندیدم خوابمو

تا بحال پیش اومده براتون؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اینکه مامان بشم، خواب دیدم یه پسر بچه پنج شیش ماهه ی تپلی و خوشگل دارم که بغل عمم بود و من از شدت دوست داشتنش داشتم دیوونه میشدم ، از خواب که بیدار شدم منگ بودم، نمیتونستم درک کنم چنین نوعی از دوست داشتن رو،

بعدها که مادر شدم با تمام وجودم درک کردم🥰

شدی قلب و تن و روحم💖
آره زیاد میدیدم یه شب هم خواب دیدم باهم رفتیم آلمان با یه وانت دزدی🤣🤣

فیلم زباد میبینی😁

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

برا من پیش اومده حتی الان که متاهلم هم از این خوابا میبینم.خیلی برام دلنشین و شیرینن و با فکر کردن بهش حس خوبی میگیرم.ولی بعد عذاب وجدان میاد سراغم،حس میکنم با فکر کردن به اینجور خوابا دارم به همسرم خیانت میکنم.