2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید پریشب با شوهرم بحثم شد

858 بازدید | 28 پست

یه مدته همسرم خیلی اخلاقش بد شده همش داد میزنع تو خونه و با نیش و کنایه حرف میزنه من اعصابم ریخته بهم .پریشب سر سفره شام بهش گفتم ته دیگ میخای داد سرم ک نه منم خیلی دلم شکست شام نخوردم ..اخرشب یه عالمه گریه کردم و براش تو پیام نوشتم امشب از ته دلم آه کشیدم خدا جوابتو بده پ خدا هم از پدرمادرت نگذره تو رو اینجوری تربیت کردن بلد نیسی با زنت چجوری رفتار کنی...

امروز صبح پدر شوهرم سکته کرد😢😢حالش خیلی بده همسرم اومد خونه گف آه تو بابامو گرفت 

عذاب وجدان دارم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نگو

نذار سواستفاده کنه ازت

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بگو اگ حق نبود نمیگرف

واقعا از ته دلم اون شب گریه کردم ..ولی برا پدر شوهرم ناراحتم مرد خوبیه

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

انشالا ک حال پدرشوهرت خوب میشه اما اولا از کجا معلوم آه شما گرفته باشه؟ بعدم اگه آهی گرفتنی باشه ک حق بوده ک گرفته ناحق نبوده ک بخوای عذاب وجدان داشته باشی. برای سلامتی پدر شوهرت دعا کن انشالا خوب میشن زود

خسته کردن مارو باید شوهر و خانواده شوهراتون... آخه شوهر دیگ چ کوفته.. مگ مجبور بودید ازدواج کنید

عزیزم عنوان که مشخصه خب نیایید تو این تاپیک ها

بعدشم یه روزی خودتم به این روز میفتی😉

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹