2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید پریشب با شوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 28 پست

بگو پس آدم باش

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
انشالله چیزیش نمیشه عزیزم و بهتر میشه  به شوهرت چی گفتی ؟؟؟؟ شوهرت پشیمون نبود؟؟؟

چراذهمسرم صبحش ازم معذرت خواهی کرد ولی از دلم بیرون نرفته بود ..امروز اینو گف منم گفتم خب میخاسی دلمو نشکونی هواست باشه...ولی ته دلم خیلی خیلی ناراحتم برا پدرشوهرم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا حالا دیگ همش میگه تو بابامو اینجوری کردی😐😐

😂😂😂

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

خوشبحالت  چقد آهت گیراس

من هروقت از چیزی ناراحت بشم و از ته ته دلم از آه بکشم خدا جبران می‌کنه برام...ولی ایندفعه واقعا دلم نمی‌خواست پدرشوهرم چیزیش بشه 

من یکیو میشناسم که پدرش راضی نبود از ازدواجش.روزه عقدش پدرش سکته میکنه و فوت میکنه. بعد این دختره بیچاره هم عذاب وجدان داشت که بخاطره اون اینطور شده کلا همه میگفتن اینو بهش.تو تمام مراسما سخنران همش میگفت مرگ دست خداست وربطی به این مسائل نداره.

حالا شمام الکی عذاب وجدان نگیر

دلت شکسته بوده دیگه  براش دعا کن خوب بشه انشاالله به همسرت هم بگو توی عصبانیت یه چیزی گفتم. ا ...

ان شاءالله بحق امام حسین خدا شفاش بده مرد خوبیه ناراحتم براش خیلی

انشالا ک حال پدرشوهرت خوب میشه اما اولا از کجا معلوم آه شما گرفته باشه؟ بعدم اگه آهی گرفتنی باشه ک ح ...

ان شاءالله 🙏😢😢😢😢😢

😂😂😂توروخدا دست خودم نیست

ولی اینو بگم اه ک دلی باشه واقعا گیراس

بگو نه چه ربطی داره سنشون بالاست

الان جوان ۴۰ساله سکته میکنه چه برسه پیرمرد😔

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
توروخدا هرچی بخوای میدم فقط طوری آه بکش برا شوهر من که کاملن بره اون دنیا برنگرده 😭😭😭

😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣یک میلیارد میشه😂😂😂بزن بحسابم تا اااااه بکشم