2777
2789
عنوان

رانندگی برام شده حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 37 پست
پس چطور تونستی گواهی نامه بگیری نترس اگر تکرار و تمرین داشته باشی تو هم یاد می گیری

اره دوسال تمرین کنم یادمیگیرم رانندگی تو محیط های شلوغ سخته 

خدایا به امید خودت ولله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین

ی چیزی به عنوان تجربه بگم. خودم این شکلی تنهایی ماشین بردم بیرون. اولا ما خانوما چون مثل آقایون تجربه رانندگی  از بچگی نداریم اصلا و ابدا صرف گواهینامه دلیل راننده شدنمون نیس. هر بار که با کسی مثل شوهر یا پدر بیرون میرین یکم بشینین. سعی کنید به حرفهای صاب ماشین توجه نکنین حواستون به کار خودتون باشه هر چی گفت اصلا جواب ندین‌ . اگر هر روز میشنین حداقل سه ماه اگر نه گذری حداقل شش ماه تنها نرین بیرون. بعد از صبح جمعه شروع کنید واقعا خلوته خودتونین و جاده با ماشین های تک و توک چند تا صبح جمعه برین بیرون بعدش هم ساعت های خلوت و دیگه کم کم هر وقت دلتون خواست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوسال تمرین کنم یادمیگیرم رانندگی تو محیط های شلوغ سخته 

دوسال...چه خبره

بنظرم اگ دو سه ماه مداوم پشت فرمون بشینی اوکی میشه مشکل من اینه که شوهرم بهم اعتماد نمیکنه و فرصت بهم نمیده همش تخریبم میکنه 

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

بگو برات یه ماشین مدل پایین بگیره 

یا با ماشین پدرت برو

من پدرم حساس بود ولی شوهرم اصلا نه الانم به راحتی دیگه میشینم پشت ماشین مامانمم میشونم بغل دستم میریم براخودمون خرید و میتابیم

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ی چیزی به عنوان تجربه بگم. خودم این شکلی تنهایی ماشین بردم بیرون. اولا ما خانوما چون مثل آقایون تجرب ...

خوب منم همینو میگم میگم تو ک حوصله نداری بذار وقتی خلوته تنها برم تمرین کنم می خنده و مسخره باری در میاره فقط منو حرص میده انگار خودش راننده به دنیا اومد

اونا هم شک نکن چون بهشون اعتماددب نفس داده نشد و تکرار و تمرین نداشتن وگرنه رانندگی یه مهارته نیاز ب ...

من خودم رانندگی میکنم حتی تنها استان ب استان میرم اونم شب 

چون شوهرم یک سال اول کنارم نشست و از قبل اونم چن سال مث شما ۲ هفته ای ی بار مینشستم ،رانندگی چالشای سختی داره ک گواهی گرفتی درجا نمیتونی باهاشون مقابله کنی ترافیکای سنگین طرف نمیدونه شما ناشی هستی 

کافیه ی تصادف کنی دیگه اعتماد شوهرتو از دس میدی زن دوست شوهرم دقیقا سر همین موضوع ک بله دوستت  ب زنش میدون میده تو هم باید ب من ماشین بدی هفته قبل کل سرمایه زندگیشون ک ی ماشین بود ب فنا داد رفت له له شد ماشین خودشم کمرش اسیب دید ۳ ماهه ازدواج کردن 

رانندگی رو علاقه داری جای خلوت برون تا دستت پر بشه ولی وقتی تنها بری تو ی شهر شلوغ چنان چالشای رو ب روت میاد ک من خودم پیش میومد نفسم حبس میشد وقتی از بین دو ماشین با فاصله ۱۰ سانت از آینه رد میشدم یا باید جایی پارک میکردم ک لب ب لب جدول بزرگی بود ک محافظ نداشت ینی پاهام میلرزید نگا میکردم ک تایر ماشین تا اون جدول ۵ سانتم نیست و ی اشتباه کوچیک ماشینو میندازه تو جو

بگو برات یه ماشین مدل پایین بگیره  یا با ماشین پدرت برو من پدرم حساس بود ولی شوهرم اصلا نه ال ...

پدرم از شوهرم بدتر اره باید خودم بخرم ولی همون مدل پایین میدونی چقد بابید بگذره تا بتونم پولشو جمع کنم

پدرم از شوهرم بدتر اره باید خودم بخرم ولی همون مدل پایین میدونی چقد بابید بگذره تا بتونم پولشو جمع ک ...

بستگی داره دیگه فک کنم حداقل یه ۱۵۰رو بخواد

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

من خودم رانندگی میکنم حتی تنها استان ب استان میرم اونم شب  چون شوهرم یک سال اول کنارم نشست و ا ...

بله درسته حق داری منم نمیگم اسونه ولی میگم باید تکرار و تمرین باشه تا همین چالش ها کم کم دستت بیاد و مهارت کسب کنی تازه من اصلا بیرون شهر نمیخام رانندگی کنم همین ک بتونم تو شهرستان خودمون بچرخم راضی ام ولی خوب میگم بهم فرصت نمیده انتظار داره چون ۱۵ جلسه کلاس های اموزشگاه رو رفتم و چندبار با خودش نشستم الان شوماخر باشم اشتباهی کنم میگ تو استعدادشو نداری وگرنه تا الان یادمیگرفتی

خوب منم همینو میگم میگم تو ک حوصله نداری بذار وقتی خلوته تنها برم تمرین کنم می خنده و مسخره باری در ...

عزیزم الان خرش کن هر دفعه باهاش میری بیرون بشین.هیچ عجله ای نیس. فعلا تو خلوتی هم زوده .من گواهینامه م‌ مال سال ۸۹ هست با اینکه بیرون هم میبرم بازم مثلا سر پارک دوبل میبینی کامل نیستم. وسط جاده ماشین خاموش شد هیچکی نیومد بگه خرت به چن من.

بستگی داره دیگه فک کنم حداقل یه ۱۵۰رو بخواد

من ماهی ۸تومن حقوقمه چطوری پس انداز کنم ک بتونم بخرم

من ماهی ۸تومن حقومه چطوری پس انداز کنم ک بتونم بخرم

فعلا تبدیلشون کن ب طلا

تاایشالله بتونی وامم درکنارش بگیری 

یکمم شوهرت کمکت کنه