2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین که با عمل دیسک کمر فوت شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 19 پست
عزیزم خدا نکنه چنین چیزی امکان نداره طرف قلبش رو عمل باز میکنه سلامت برمیگرده از اتاق عمل مادرتو ...

مرسی دوست عزیز ، تو این روز و شب ها اگه یاد تاپیک من افتادید مارو از دعای خیرتون محروم نکنید که انشاالله عمل مادرم به خیر و خوشی بگذره 

از همینا میترسم ، از عوارض بیهوشی و آمبولی و این داستان ها، تو این روزا اگه یادت افتادم مادرمو دعا ک ...

عزیزم هرچیزی زبونم لال امکان داره

حتی تو عمل سزارین 

عمل بینی

پس فکرت رو درگیر فرکانس های منفی نکن

مادرتون عمل بشه بهتره

وگرنه همون تنگی کانال نخاع در آینده باعث میشه زبونم لال فلج بشن

زن داییم ۱۵ سال پیش باید عمل قلب میشدن

اما انجام ندادن

الان واقعا دارن اذیت میشن

ولی چون سنشون بالاست دکترا دیگه عمل نمیکنن

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی دوست عزیز ، تو این روز و شب ها اگه یاد تاپیک من افتادید مارو از دعای خیرتون محروم نکنید که انشا ...

انشالله بسلامتی عمل میکنن

و تندرست از اتاق عمل میان بیرون

نماز شب بخون معجزه میکنه

هم دلت آروم میشه و هم حاجت میگیری 

اگه لایق باشم حتما دعاشون میکنم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
انشالله بسلامتی عمل میکنن و تندرست از اتاق عمل میان بیرون نماز شب بخون معجزه میکنه هم دلت آروم می ...

ممنون عزیزم انشاالله خدا به شما و خانوادتون سلامتی بده