2777
2789
عنوان

تولدم مبارک

106 بازدید | 16 پست

دوم مرداد سال هزار و چهارصدو دو

۲۷ سال از زندگیم با همه خوبیا و بدی هاش گذشت

تولد امسالم یه تو دلی همراهم دارم و تنها آرزوم اینه که تولد سال آینده نی نیم سالم و سلامت بغلم باشه❤️🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه❤️

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

من تاپیکاتو خوندم همشو...  حتما الان خیلی خوشحالی که به حاجتت رسیدی:))) من از امام حسین حاجت نگ ...

قربونت برم عزیزم صبر داشته باش مطمئن باش حاجتتو میگیری 

اگرم نگرفتی مطمئن باش خیر و صلاحی در کار بوده منم این روزای کنکور و گذروندم کلی استرس و گریه  الان فکر میکنم به اون روزا میگم کاش بهترین روزای عمرمو با استرس نمیگذروندم .و برگردم عقب احتمالا اصلا دانشگاه نرم .چون واقعا تحصیل ارزشی تو این مملکت نداره .

تو تلاشتو کردی حالا بسپارش به خدا شد شد نشد ولش کن .خدا بزرگه 😉

قربونت برم عزیزم صبر داشته باش مطمئن باش حاجتتو میگیری  اگرم نگرفتی مطمئن باش خیر و صلاحی در ک ...

ینی نمیدونی چقدر با ذوق تاپیکاتو میخوندم:) من خودم درس خوندن رو دوست دارم و اگه خدا بخواد و بشه؛ دندون پزشکی رو‌اولویتم میزنم ولی من از این ناراحتم که مجبورم دانشگاه سطح پایین برم که حقم نیست... فقط باید معجزه شه:))))) الهی به حق این روزا؛. نی نی ت سالم باشه و سالم بیاد بعلت🥲💚🤍

ینی نمیدونی چقدر با ذوق تاپیکاتو میخوندم:) من خودم درس خوندن رو دوست دارم و اگه خدا بخواد و بشه؛ دند ...

قربونت عزیزم . ایشالا هر جا ک هستی بهترین باشی .انشالله بیای تاپیک موفق شدنتو بزنی بیام ذوق کنیم برات😍❤️